Ostopäällikkö – Modeo, DL: 15.10.

Tyyppi: Täysipäiväinen, Vakituinen
Työaika: Täysipäiväinen
Haettu tausta: 1-2 vuotta työkokemusta
Sijainti: Arabianranta, Helsinki
Aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian
Haun deadline: 15.10.2017

Modeo on vuonna 2006 perustettu suomalainen toimisto- ja design-kalusteiden maahantuoja ja jälleenmyyjä. Lisäksi palvelemme myös suunnittelutoimistona. Tällä hetkellä olemme yksi suurimmista alan toimijoista Suomessa. Menestyksemme takana on tuhansia projekteja tuottavien, viihtyisien ja vetovoimaisten toimitilojen suunnittelusta sekä kalustamista. Palveleva tiimimme koostuu monikulttuurisesta joukosta sisustussuunnittelijoita, -arkkitehteja, projektimyyjiä sekä kalusteasentajia. Asiakkaitamme ovat suunnittelutoimistot sekä kaikenkokoiset yritykset ympäri Suomen, lisäksi toimimme Suomen valtion sekä useiden kaupunkien puitesopimustoimittajana.

Haemme nyt Modeolle ostopäällikköä vastaamaan ostotoiminnan kehittämisestä ja projektiostamisesta sekä kotimaisten että ulkomaisten toimittajien osalta toistaiseksi vakituiseen työsuhteeseen.  Monipuolisessa roolissa toimit suoraan toimitusjohtajan alaisuudessa ja vastaat ostotoiminnan ja -prosessien kokonaisvaltaisesta kehittämisestä tiiviissä yhteistyössä myyntijohtajan kanssa. Analysoit myyntiämme ja tuotat tuote- ja toimittajatietoa myyntijohdolle sekä osallistut kotimaisten ja ulkomaisten toimittajien valintaan. Vastaat varastovalikoiman riittävyydestä, ostosopimusten laadinnasta, kilpailutuksesta ja seurannasta sekä ostojen että tuotetietojen ajantasaisuudesta toiminnanohjausjärjestelmässämme. Lisäksi seuraat ostojen saapumisten oikea-aikaisuutta ja huolehdit yhteydenpidosta sekä reklamaatioista tavarantoimittajille. Järjestät myös myyntitiimillemme tuotekoulutuksia ja osallistut kansainvälisille alan messuille.

Olet sosiaalisesti taitava ja ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja. Työotteltaasi olet järjestelmällinen ja organisointikykyinen, etkä säikähdä deadlineja. Toivomme sinun toimineen jo aiemmin vastaavissa tehtävissä työelämässä ja tuntevan toiminnanohjausjärjestelmät. Sinulla on erinomaiset Excel-taidot ja viestit erinomaisesti suomeksi ja englanniksi.

Modeo edellyttää:

-Kaupallista koulutusta
-Vahvaa kokemusta vastaavasta työstä
-Kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä
-Erinomaista Excelin hallintaa
-Paineensietokykyä
-Oma-alotteista ja järjestelmällistä työotetta
-Hyviä sosiaalisia taitoja
-Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi luetaan:

-Kokemus Hansaworldin käytöstä

Modeo tarjoaa:

-Vastuullisen ja haastavan tehtävän menestyvässä sisustusalan yrityksessä
-Nuorekkaan tiimin monikulttuurisessa ja avoimessa työyhteisössä

Oletko Modeon etsimä henkilö? Lähetä CV:si ja hakemuksesi mieluiten pdf-muodossa viimeistään sunnuntaina 15.10. tänne: https://apply.atalent.fi/modeo-ostopaallikko-9-2017 .

Lisää Modeosta voit lukea täältä: https://modeo.fi/ . Työtehtävästä ja hakuprosessista saat lisätietoa aTalentin Talent Coordinator Meeri Sarkkiselta (+358 504350511, meeri.sarkkinen@atalent.fi).

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.