Palkanlaskija – Hartwall Oy, DL: 15.10.

Tyyppi: Määräaikainen (n. 1v), osa-aikainen (0-15 h/vko)
Tausta: 1-4. vuosikurssi
Aloitusajankohta: Loka-Marraskuu 2017, neuvoteltavissa
Työpaikan sijainti: Hiomotie 32, 00371 Helsinki
Haku-DL: Sunnuntai 15.10.2017

Hartwall on juoma-alan kasvava suunnannäyttäjä, jonka toimintaa ohjaa lupaus korkeasta laadusta. Hartwall valmistaa suomalaisten rakastamia juomia arkeen ja juhlaan. Hartwallin tuotevalikoimaan kuuluu vesiä, virvoitusjuomia, erikoisjuomia, oluita, siidereitä ja long drink -juomia sekä tytäryhtiö Hartwa-Traden kautta viinejä ja muita alkoholijuomia. Hartwallin tunnetuimmat tuotemerkit ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Novelle, Lapin Kulta, Karjala ja Hartwall Original Long Drink. He ovat myös Heineken ja Pepsi -brändien yhteistyökumppani Suomessa. Hartwall on osa tanskalaista Royal Unibrew -konsernia. Valtakunnallisesti Hartwall työllistää noin 700 suomalaista.

Etsimme nyt ulospäinsuuntautunutta ja numerotarkkaa Palkanlaskijaa osa-aikaiseen työsuhteeseen Helsingin Pitäjänmäkeen avustamaan Hartwallin kahden hengen energistä Palkanlaskenta-tiimiä. Palkanlaskijan roolissa vastaat käytännön palkkahallinnon tehtävistä, kuten erilaisten palkkamateriaalien tarkistamisesta, tallentamisesta ja arkistoinnista. Käytät työsi tukena eri ohjelmistoja, esimerkiksi Personec W:tä ja työnajanseurannan järjestelmää. Tehtävässä pääset kartuttamaan laskennallista osaamistasi ja kehittymään palkanlaskijan tehtävissä, joten emme odota sinun olevan valmis tekijä. Tällä kertaa etsimme potentiaalia, jolla on on halua kasvaa palkanlaskennan tehtävässä. Palkanlaskijan työ sopii mainiosti opintojen oheen ja lisäksi Hartwall tarjoaa mahdollisuuden jatkaa työssä täysipäiväisenä kesän ajan.

Haemme tehtävään huolellista ja asiakaspalveluhenkistä työntekijää, joka kykenee työskentelemään hektisessä työympäristössä joustavina työaikoina. Toivomme sinun olevan aktiivinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolla on myös halua kehittää tarvittaessa palkanlaskennan toimintatapoja. Tärkeimpänä ominaisuutena pidämme kuitenkin kiinnostusta palkanlaskentaan ja tahtoa opetella uusia asioita ja tarttua haasteisiin. Meille on tärkeää, että olet kiinnostunut Hartwallin tuotteista ja brändeistä sekä olet motivoitunut opettelemaan uutta.

Edellytämme:

 • Soveltuvaa kaupallista taustaa
 • Kiinnostusta palkanlaskentaan
 • Microsoft Office-taitoja, erityisesti hyvää Excel-osaamista
 • Joustavuutta ja aktiivista otetta työhön
 • Suomen ja englannin kielen osaamista
 • Sitoutuneisuutta työntekoon

Hartwall tarjoaa:

 • Loistavasti opintojen oheen soveltuvan työn, jossa on aidot mahdollisuudet kehittyä laskennan ammattilaiseksi
 • Pienen tiimin tuen
 • Rennon työympäristön vahvan kotimaisen brändin parissa
 • Mahdollisuuden jatkaa kesän ajan täysipäiväisesti tehtävässä
 • Kilpailukykyisen palkan

Oletko valmis? Hae nyt lähettämällä hakemuksesi ja CV:si PDF- muodossa viimeistään perjantaina 15.10.2017 täältä: https://apply.atalent.fi/hartwall-oy-palkanlaskija-9-2017 .

Tutustu Hartwalliin osoitteessa http://www.hartwall.fi/. Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä tai hakuprosessista lisätietoja tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Mia Paatsalo (+358 50 4680 610, mia.paatsalo@atalent.fi). Huomioithan, että tässä tehtävässä tulet työllistymään joko aTalentin välittämänä vuokratyöntekijänä tai suoraan Hartwallin omille listoille tapauskohtaisesti.

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.