Tapahtuma-assistentti – Lääketietokeskus, DL: ASAP

Tyyppi: Osa-aikainen, määräaikainen 31.5.2019 asti
Suositusvuosikurssi: 2-4. vsk.
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian, lokakuu 2017
Työaika: 20-30 h/vko
Sijainti: Korkeavuorenkatu 35, Helsinki
Haku-DL: ASAP, sunnuntai 1.10.2017

Lääketietokeskus – Tiedettä teoiksi

Lääketietokeskus tuottaa luotettavia lääkeinformaatiopalveluita ja rakenteisia lääketietokantoja terveydenhuollon järjestelmiin. Yritys tunnetaan Pharmaca Fennica® -brändistä ja Pharmarket™ tiedolla johtamisen palvelusta. Tarjoamme asiakaslähtöisiä tietopalveluita ja oppimiskokemuksia terveydenhuollon ja lääke-alan ammattilaisten päätöksenteon tueksi; uusimpana yli 28 000 kertaa ladattu Pharmaca Fennica -mobiiliapplikaatio. Tapahtumamme ja koulutuksemme ovat tunnettuja korkeasta laadustaan; niihin osallistuu vuosittain tuhansia alan ammattilaista. Vastaamme pohjoismaisesta lääkkeiden Vnr-yksilöintitunnustoiminnasta ja tuotamme Kelalle eReseptin lääketietokannan. Tuotamme myös luotettavaa ja helposti ymmärrettävää tietoa lääkkeistä ja lääkehoidosta kansalaisille verkossa ja mobiilissa. Lääkeinfo.fi-verkkopalvelusta ladataan vuosittain yli 9 miljoonaa pakkausselostetta.

Lääketietokeskus hakee nyt tapahtuma-assistenttia avustamaan eri kokoisten koulutusten ja tapahtumien toteuttamisessa. Pääasialliset työtehtäväsi sisältävät mm. koulutustapahtumien valmistelua (esim. ilmoittautumisten ja tilavarausten koordinointi), verkkokoulutusten hallinnointia, laskutusta sekä koulutustapahtumissa vieraiden vastaanottoa ja avustamista.

Tehtävässä menestyäksesi olet järjestelmällinen, ratkaisuhakuinen ja asiakaslähtöinen henkilö, joka haluaa tuoda omaa osaamistaan esille. Olet diginatiivi, jolle uusien järjestelmien ja verkkoympäristöjen haltuunotto ei tuota hankaluuksia. Organisoit hyvin omaa työtäsi ja ajankäyttöäsi. Työaikasi on noin 20-30 tuntia viikossa, työpäivien pituus vaihtelee viikoittain koulutustapahtumista riippuen. Koulutustapahtumat sijoittuvat pääasiassa pääkaupunkiseudulle, satunnaisesti myös muualle Suomeen.

Työskentelet yhteistyössä kahden koulutuspäällikön, myynti- ja markkinointiassistentin sekä johdon assistentin kanssa. Lääketietokeskus työllistää noin 30 henkilöä. Tehtävään haetaan henkilöä opintovapaan sijaisuuteen, 31.5.2019 asti.

Hakijalta edellytämme:
• Erinomaisia organisointi- ja koordinointitaitoja
• Asiakaslähtöistä otetta työskentelyysi
• Kokemusta toimisto- tai asiakaspalvelutyöstä
• Oma-aloitteisuutta, proaktiivisuutta ja joustavuutta
• Soveltuvia opintoja (esim. kaupallinen)
• Hyviä tietoteknisiä taitoja
• Vahvoja vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi luemme:
• Osaamisen CRM-järjestelmistä
• Osaamisen verkko-oppimisympäristöistä

Tarjoamme:
• Monipuoliset työtehtävät, joiden sisältöä voit myös itse taitojesi mukaan kehittää
• Tilaisuuden oppia laaja-alaisesti lääkealasta ja terveydenhuollosta
• Mahdollisuuden organisoida omaa työtäsi joustavasti ajan ja paikan suhteen (koulutustilaisuuksia lukuun ottamatta)
• Työhyvinvointia tukevan työyhteisön ja monipuoliset etuudet
• Asiantuntevan ja kokeneen tiimin tuen
• Viihtyisän toimiston Helsingin ydinkeskustassa

Jos mielenkiintosi heräsi, lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään sunnuntaina 1.10.2017 tänne: https://apply.atalent.fi/laaketietokeskus-tapahtuma-assistentti-9-2017. Kerrothan hakemuksessasi, milloin voit aloittaa ja mikä on palkkatoiveesi. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Voit lukea lisää Lääketietokeskuksesta: https://www.laaketietokeskus.fi/. Lisätietoja tehtävästä antaa: johtaja Topi Hanhela 040 518 0792 (ma 25.9. klo 9–10 ja ke 27.9. klo 9–10), topi.hanhela[ät]laaketietokeskus.fi. Rekrytointiprosessista kertoo: aTalentin Recruitment Manager Emma Toivola +358 50 304 5809, emma.toivola[ät]atalent.fi.

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.