Tilintarkastuksen asiantuntija – KPMG; DL: 14.9.

Tyyppi: kokopäiväinen, vakituinen
Soveltuva tausta: soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä 3 vuoden työkokemusta tilintarkastuksesta
Haku DL: 14.9.2017
Sijainti: Tampere

Koetko jokaisen päivän mahdollisuudeksi kehittyä ja mennä eteenpäin? Nautitko, kun löydät monimutkaisuudesta selkeitä ratkaisuja? Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta?

Voit olla yksi meistä. KPMG on globaali ja samalla vahvasti paikallinen asiantuntijaorganisaatio. Suomessa meitä KPMG:läisiä on jo yli 1000 ja toimimme 23 eri paikkakunnalla. Tarjoamme asiakkaillemme tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluita. Tilintarkastuspalveluissamme työskentelee tällä hetkellä lähes 400 asiantuntijaa ja olemme 90 vuoden toimialakokemuksellamme Suomen vanhin tilintarkastustoimisto.

Etsimme nyt Tampereen toimistollemme

Tilintarkastuksen asiantuntijaa

Olemme viime vuosien aikana kasvaneet voimakkaasti ja Tampereella meitä on jo 60 eri palvelualueiden asiantuntijaa. Haemme nyt työkaveriksemme kokenutta asiantuntijaa ottamaan vastaan mielenkiintoisia haasteita kasvun polulla. Tampereen toimiston asiakaskunta koostuu julkisesti listatuista yhtiöistä, PK-sektorin asiakkaista sekä julkisyhteisöistä ja yleishyödyllisistä yhteisöistä.

Tulet työskentelemään laajan asiakaskuntamme parissa tilintarkastajana hyvässä työporukassa. Toivomme, että olet kiinnostunut asiantuntijaroolin lisäksi myös palveluidemme monipuolisesta markkinointityöstä. Tehtävien sisältöä voidaan painottaa kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Haluamme mahdollistaa sinulle koko potentiaalisi hyödyntämisen sekä tarjota sinulle hyvän ja osaamistasi vastaavan urakehityksen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vähintään kolmen vuoden työkokemusta tilintarkastuksesta. Eduksi katsotaan, mikäli olet auktorisoitu HT-/KHT-/JHT-tilintarkastaja tai aikeissa suorittaa tentin lähitulevaisuudessa.

Nautit lisäarvon tuottamisesta asiakkaalle ja osaat palvella asiakastasi kokonaistarpeet huomioiden. Vaikka sinulla olisi jo vankkakin alan kokemus, olet oppimishaluinen tekijä. Teet mielelläsi töitä myös yhdessä ja siedät hyvin painetta. Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito on välttämättömyys tässä tehtävässä. Tarjoamme Sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän monipuolisen ja edelleen kasvavan asiakaskuntamme parissa. Kompensaatiomme muodostuu kilpailukykyisestä kokonaispalkkauksesta. Tarjoamme lisäksi hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet, mahdollisuuden monipuoliseen vapaa-ajan toimintaan sekä laaja-alaiset työhyvinvointia tukevat palvelut. Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Pohjaranta puh. 020 760 3820. Toimi nopeasti ja jätä CV sekä hakemuksesi rekrysivuillamme osoitteessa www.kpmg.fi/rekry viimeistään 14.9.2017.

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.