Tilintarkastusassistentti – Hooteem Oy, DL: 15.11.

Tyyppi: Osa-aikainen, joustaa tarvittaessa
Kesto: 30.6.2018 asti, jatko mahdollinen
Työaika: keväällä 25-40 viikkotuntia
Soveltuva tausta: Opinnot loppupuolella
Sijainti: Tampella, Verstaankatu 4
DL: 15.11.2017

Etsimme assistenttia. Työ soveltuu parhaiten opintojensa loppupuolella olevalle laskentatoimen opiskelijalle. Aiempi työkokemus laskentatoimen tehtävistä ei ole välttämätöntä. Tärkeämpää on kyky omaksua uutta. Tarvittaessa perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme selkeät työkalut, joiden avulla pääset hyvin alkuun.

Yhteisöllämme on 600-700 erikokoista ja -tyyppistä tilintarkastusasiakasta pääasiassa Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla. Asiakaskuntamme moninaisuus tarjoaa työntekijälle mahdollisuuden ammattitaitonsa nopeaan kehittämiseen. Kaikki yhteisömme tilintarkastajat ovat kasvaneet alaan kiinni meillä.

Työ on osa-aikaista ja aikatauluista voidaan sopia joustavasti. Aloittaisimme 2-3 kuukautta kestävän perehdyttämisen mieluiten marras-joulukuussa. Kiireisimmän tilintarkastussesongin aikaan (noin helmikuun puolivälistä juhannukseen saakka) töitä on käytännössä täysipäiväisesti. Hakemukset voi lähettää osoitteeseen antti.penttila@hooteem.fi

Lisätietoja antaa Antti-Jussi Penttilä, puhelin 044 5880 813

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.