Varastopäällikkö – Modeo, DL: 24.9.

Tyyppi: Vakituinen
Tausta: 1-2 vuotta työkokemusta
Työaika: Täysipäiväinen
Aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian
Sijainti: Arabianranta, Helsinki
Haun deadline: Su 24.9.

Kiinnostaako vastuullinen rooli logistiikan parissa menestyvässä sisustusalan yrityksessä? Oletko oma-alotteinen ja järjestelmällinen tiimipelaaja, jonka hymy ei hyydy kovassakaan aikataulupaineessa? Modeo etsii nyt varastopäällikköä!

Modeo on vuonna 2006 perustettu suomalainen toimisto- ja design-kalusteiden maahantuoja ja jälleenmyyjä. Lisäksi palvelemme myös suunnittelutoimistona. Tällä hetkellä olemme yksi suurimmista alan toimijoista Suomessa. Menestyksemme takana on tuhansia projekteja tuottavien, viihtyisien ja vetovoimaisten toimitilojen suunnittelusta sekä kalustamista. Palveleva tiimimme koostuu monikulttuurisesta joukosta sisustussuunnittelijoita, -arkkitehteja, projektimyyjiä sekä kalusteasentajia. Asiakkaitamme ovat suunnittelutoimistot sekä kaikenkokoiset yritykset ympäri Suomen, lisäksi toimimme Suomen valtion sekä useiden kaupunkien puitesopimustoimittajana.

Modeo etsii varastopäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vastaamaan päivittäisestä käytännön varastologistiikasta. Päivittäisessä työssäsi vastaat varastotyön organisoinnista ja tiimisi työn ohjaamisesta sekä valvonnasta. Vastaat saapuvien tuotteiden tarkastamisesta, varastosijoittelusta ja tuotesaldojen ylläpidosta sekä oikeellisuudesta toiminnanohjausjärjestelmässä. Selvität toimitusvalmiit tilaukset ja vastaat tuotteiden oikea-aikaisesta ja – määräisestä keräilystä sekä pakkaamisesta valmiiksi asennustiimillemme. Vastaat varastologistiikan kehittämisestä ja toimit tiimissäsi kannustavasti ja esimerkillisesti. Et myöskään pelkää osallistua käytännön varastotyöhön ja osaat käyttää trukkia sekä muita varastotoiminnan apuvälineitä.

Sinulla on merkittävä rooli logistiikkatiimissämme ja vastaat työsi tuloksista suoraan logistiikkapäällikölle, joka toimii myös esimiehenäsi. Arvostamme luovaa asennetta ja ideoitasi yrityksen kehittämiseksi. Edellytämme sinun toimineen jo aiemmin logistiikan parissa työelämässä. Olet oma-alotteinen ja järjestelmällinen tiimipelaaja, jolla pysyy monet langat käsissä kiireisessäkin tilanteessa. Nautit asiakaspalvelusta ja muiden auttamisesta. Osaat käyttää hyvin MS Office -ohjelmia ja viestit erinomaisesti suomeksi ja englanniksi. Kokemus varastonhallintajärjestelmistä lasketaan eduksi.

Modeo edellyttää:

  • Kaupallista tai logistiikka-alan koulutusta
  • Kokemusta vastaavasta työstä
  • Kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä
  • Hyviä IT-taitoja
  • Paineensietokykyä
  • Oma-alotteista ja järjestelmällistä työotetta
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Modeo tarjoaa:

  • Vastuullisen ja haastavan tehtävän menestyvässä sisustusalan yrityksessä
  • Nuorekkaan tiimin monikulttuurisessa ja avoimessa työyhteisössä

Oletko Modeon etsimä henkilö? Lähetä CV:si ja hakemuksesi mieluiten pdf-muodossa viimeistään sunnuntaina 24.9. tänne:  https://apply.atalent.fi/modeo-varastopaallikko-9-2017 .

Lisää Modeosta voit lukea täältä:  https://modeo.fi/ . Työtehtävästä ja hakuprosessista saat lisätietoa aTalentin Talent Coordinator Meeri Sarkkiselta (+358 504350511, meeri.sarkkinen@atalent.fi) .

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.