Account Manager ja Osa-aikainen Account Manager – aTalent Recruiting, DL: 30.10.

Tyyppi: Vakituinen
Tausta: 3vsk – valmistunut
Työaika: 38h/viikko tai osa-aikaisessa 25-38h/viikko
Aloituspäivämäärä: Marras-Joulukuu, neuvoteltavissa
Sijainti: Helsinki
Haun deadline: 30.10.2017

Oletko kaavoihin kangistuja, joka ei siedä vauhtia, muutosta tai uudistumista? Harmi, sillä viimeisten vuosien aikana olemme kasvaneet 50-100% vuosivauhdilla, eikä tahdissamme pysy kuka tahansa jäykistelijä. Jos taas hierarkiset ja juurtuneet käytännöt puistattavat sinua ja olet ennemminkin luova innovaattori, lue eteenpäin!

aTalent Recruiting on nuorten kaupan, IT:n ja tekniikan alan ammattilaisten työllistämiseen ja urakehitykseen keskittynyt rekrytointi- ja konsultointiyritys. Olemme kasvaneet 13 vuodessa ainejärjestöjen visionäärisestä aloituksesta yli 50 hengen yritykseksi. Meillä on luontainen kilpailuetu kohderyhmämme tuntemisessa ja tavoittamisessa, sillä olemme Aalto-yliopiston aine- ja alumnijärjestöjen omistuksessa eli olemme läsnä siellä, missä kohderyhmämmekin on. Todellisena kasvuyrityksenä tavoittelemme tänä vuonna yli 50% kasvua. Voimakas kasvu ja markkinoiden laadukkain palvelu vaatii kovatasoisen ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tiimin. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että meillä viihdytään ja oma työ koetaan haastavaksi ja merkitykselliseksi! Katso myynnin Team Leadimme Jessen videotervehdys täältä: https://www.youtube.com/watch?v=mvKW2VKAF7g.

Kovan kasvun keskellä etsimme myyntitiimiimme Account Managereita konsultatiivisen myynnin ja asiakkuushallinnan tehtäviin! aTalentin Account Managerina vastaat uusasiakashankinnasta, olemassa olevien asiakkuuksien sekä hoidosta ja asiakkaiden konsultoinnista ja sparrauksesta. Pääset aidosti ideoimaan ja toteuttamaan asiakkaillemme villeimpiäkin rekrytointi- ja Employer Branding –ratkaisuja, eivätkä kätesi ole sidotut tiukkaan palveluvalikoimaan tai ennalta määrättyihin prosesseihin. Odotammekin sinulta niin alan kuin yrityksemme toimintatapojen ennakkoluulotonta kehittämistä.

Työnkuva sisältää siis koko myyntiprosessin alusta loppuun: prospektoit asiakkuuksia, bookkaat tapaamisia, tapaat asiakkaita aktiivisesti sekä varmistat, että asiakkaalle tehdyt lupaukset täytetään. Me luotamme työntekijöihimme ja uskomme heidän potentiaaliinsa. Vaikka Account Managerina astutkin heti vastuulliseen rooliin ja pääset todella haastamaan itsesi ja osaamisesi, sinun ei tarvitse olla valmis tekijä. Annamme sinulle eväät kehittyä alasi huipuksi tukemalla ja auttamalla sinua sekä palkitsemalla menestyksestä aggressiivisilla provisioilla.

Työ aTalentilla on konsultatiivista myyntiä, joten toivomme sinun olevan skarppi, rohkea ja heittäytymiskykyinen, etkä pelkää luoda yhteyksiä eri toimialojen yrityksiin ja ammattilaisiin. Myyjiämme yhdistää kyky kuunnella, halu ymmärtää asiakasta ja tahto tehdä tulosta unohtamatta kuitenkaan messevää meininkiä ja hauskuutta!

Edellytämme:

• Kokemusta myyntityöstä ja aitoa halua kehittyä B2B-myynnin ammattilaiseksi
• Liiketoimintaymmärrystä, periksi antamatonta ja tavoitteellista asennetta sekä sosiaalista pelisilmää
• Kiinnostusta rekrytointialaan sekä valmiutta ja halua mennä mukavuusalueen ulkopuolelle
• Tavoitteellista ja itseohjautuvaa asennetta työhön sekä kykyä viedä asiat loppuun asti
• Erinomaisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi sekä korkeakouluopintoja esimerkiksi kaupalliselta tai tekniseltä alalta

Tarjoamme:

• Innostuneen ja rennon työympäristön matalalla hierarkialla ja huikeilla työkavereilla höystettynä
• Mahdollisuuden päästä konkreettisesti vaikuttamaan nuorten ammattilaisten työllistymiseen ja asiakasyritystemme menestykseen oikeiden rekrytointien kautta
• Kasvuympäristön, jossa pääset jättämään oma kädenjälkesi ja vaikuttamaan aTalentin toimintaan ja palveluidemme kehitykseen
• Kattohuoneiston keskellä Kamppia merinäköalalla

Lisää aTalentista voit lukea täältä: www.atalent.fi. Tehtävistä saat lisää tietoa myynnin tiiminvetäjältä Jesse Kinnuselta (+358 50 382 3891 jesse.kinnunen[ät]atalent.fi) ja hakuprosessista rekrytointipäällikkö Meeri Sarkkiselta (+358 50 435 0511, meeri.sarkkinen[ät]atalent.fi).

Hakuaikataulumme on seuraavanlainen:

Ma 16.10-30.10 Haku auki
Ti. 31.10 Viimeiset puhelinhaastattelukutsut lähtevät meidät vakuuttaneille kandidaateille
Ke 25.10 – Ti 1.11 Puhelinhaastatteluja
Ti 1.11 –Ma 6.11. Ensimmäisen kierroksen haastattelut
Ti 7.11. – Pe 10.11. Toisen kierroksen case-haastattelut
La 11.11 – Ma 13.11. Soveltuvuusarvioinnit verkossa ja niiden läpikäynti aTalentin kanssa
viim. Pe 19.11. Valinnat

Entä minkälaista on työskentely aTalentilla? Kurkkaa meininkiimme Instagramissa (@aTalentRecruiting) ja lue lisää Twitteristä (@aTalentR) tai LinkedInistä (aTalent Recruiting) tai kysy suoraan työntekijöiltämme. Koko henkilöstömme yhteystiedot löydät sivuiltamme.

Mikäli haluat mukaan kehittämään voimakkaasti kasvavaa ja innovatiivisesti ajattelevaa yritystä, lähetä CV:si ja hakemuksesi viimeistään 30.10.2017 täällä: https://apply.atalent.fi/atalent-recruiting-account-manager-10-2017 tai osa-aikaiseen tehtävään täällä: https://apply.atalent.fi/atalent-recruiting-account-manager-osa-aikainen-10-2017.

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.