Account Manager – Semantix, DL: ASAP

Tyyppi: kokoaikainen, täysipäiväinen
Soveltuva tausta: opintojen loppuvaihe-muutama vuosi relevanttia työkokemusta
Toivottu aloituspäivämäärä: mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
Työpaikan sijainti: Helsingin ydinkeskusta
Haku-DL: ASAP

Semantix on Pohjoismaiden johtava kielipalveluyritys. Semantix tarjoaa monikielisiä viestintäpalveluita jotta yritykset voivat menestyä kansainvälisillä markkinoilla. Semantixilla on yli 7 500 kääntäjän, tulkin ja kielikonsultin verkosto, ja se tarjoaa kielipalveluja kaikilla maailman kielillä.

Semantix etsii nyt kokeneeseen myyntitiiminsä aktiivista ja reipasta Account Manageria. Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva tekijä, jolla on jo jonkin verran aikaisempaa myyntikokemusta: asenne on kuitenkin tärkeintä! Tässä roolissa pääfokus on uusasiakashankinnassa sekä olemassa olevien asiakkuuksien kehittämisessä. Myyntisegmenttisi määritellään tarkemmin mielenkiinnon kohteidesi mukaan ja sinulla onkin erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa erikoistumisalueeseesi (esim. rekrytointi, laki, IT, matkailu, teknologia).

Semantix tarjoaa sinulle erinomaiset puitteet työssä menestymisen tueksi. Saat ympärillesi kokeneen tiimin, jolla on vankkaa myyntiosaamista sekä selkeät myyntiprosessit ja hyvät myynnin työkalut. Semantixilla toimitaan vahvasti arvopohjan mukaisesti ja toimintaympäristö tarjoaa sinulle vapautta mutta myös vastuuta.

Kuulostaako hyvältä? Hienoa! Sinulta puolestaan odotetaan proaktiivista ja oma-aloitteista lähestymistapaa, sosiaalista rohkeutta ja luontaista halua toimia ratkaisumyynnin parissa. Odotamme, että sinulla on hyvä ymmärrys liiketoimintaprosesseista sekä ratkaisukeskeinen ja idearikas lähestymistapa. Haluat kehittyä myynnin rautaiseksi ammatilaiseksi ja laadukkaiden asiakasuhteiden luominen ja kehittäminen on sinulle intohimo. Kohtaat mielelläsi ihmisiä ja toimit luontevasti erilaisten ihmisten kanssa sekä olet rohkea ja luova henkilö, joka todella nauttii asiakastyöstä.

Ideaalihakijalla on:

• Aikaisempaa kokemusta B2B myynnin-tehtävistä hyvällä menestyksellä
• Itsenäinen ote ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa asiakastyöhön
• Sujuva suomen ja englanninkielen taito
• Energinen asenne ja into kehittyä B2B myynnin vankaksi ammattilaiseksi

Semantix tarjoaa:

• Loistavat puitteet, jotta menestyt työssä erinomaisesti (työkalut ja prosessit)
• Paikan kansainvälisessä kasvuorganisaatiossa
• Matalan hierarkian ja kokeneet kollegat, pääset raportoimaan suoraan toimitusjohtajalle
• Hyvän asiakaspohjan ja vakaan peruspalkan sekä myyntipohjaiset provisiot
• Mahdollisuuden päästä näkemään digitalisaation tuomaa murrosta käännös- ja tulkkauspalveluissa, ala kasvaa kovaa vauhtia maailmanlaajuisesti ja alalla käytetään esimerkiksi high-teknologiaa ja konekäännöksiä

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si mahdollisimman pian tänne: https://apply.atalent.fi/semantix-account-manager-10-2017 . Käymme hakemuksia läpi saapumisjärjestyksessä ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävään pikimiten!

Tutustu Semantixiin tarkemmin osoitteessa https://www.semantix.fi/. Tarkempia tietoja tehtävästä sekä rekrytointiprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Noora Markoff (+358 405928993, noora.markoff[at]atalent.fi.

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.