Controller – Hahle, DL: 30.10.

Tyyppi: Vakituinen
Tausta: Opintojen loppuvaihe – valmistunut
Työaika: Täysipäiväinen
Aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian, neuvoteltavissa
Sijainti: Hyttimestarinkuja 3, Espoo
Haun deadline: 30.10.2017

Hahle-ryhmä on suomalainen kalustealan tarviketoimittaja ja kokonaisvaltaisten säilytysratkaisujen tarjoaja. Hahle-ryhmän tarina alkaa jo vuodesta 1964, jolloin Hahle Oy (Espoo) aloitti toimintansa huonekaluteollisuuden tarviketoimittajana, markkinoijana ja maahantuojana. Vuonna 2017 ryhmään kuuluu työtasoistaan tunnettu Ecolamin tehdas (Polvijärvi), ovivalmistaja Josadoor Oy (Kangasniemi), kylpyhuoneratkaisuja ja keittiöaltaita tarjoava Otsoson Oy (Outokumpu) ja maamme johtava valaisimien valmistaja ja suunnittelija M-Light Oy (Kerava ja Muurame). Baltian markkinoilla Hahle-ryhmää edustaa Hahle Eesti Oü. Konsernin liikevaihto on noin 37 M€ ja työllistämme liki 200 henkilöä ympäri Suomen.

Hahle etsii nyt joukkoonsa itseohjautuvaa Controlleria! Tehtävässä työllistyt Hahle-ryhmälle vakituiseen työsuhteeseen. Roolissa vastaat monipuolisista taloushallinnon tehtävistä emo- ja tytäryhtiölle. Tehtäviisi kuuluvat niin ulkoisen kuin sisäisen laskentatoimen laaja-alaiset toimet mm. kirjanpitotapahtumat, tiliöinnit, veroilmoitusten laatiminen ja ostolaskujen käsittely, tilinpäätöstapahtumiin osallistuminen, kuukausivaihteen tapahtumien kirjaukset, viranomaisraportointi ja muu monipuolinen raportointi. Osallistut myös myyntireskontran tukemiseen ja pidät tarvittaessa yhteyttä asiakkaisiin. Halutessasi saat myös osallistua HR-asioiden hoitamiseen ja täten kiinnostus henkilöstöasioihin nähdään etuna. Yleisesti työnkuvan painopisteisiin voidaan vaikuttaa mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Työ tapahtuu pääosin toimistolla.

Työllistyt Espoon toimistolle, jossa 30 hengen tiimi koostuu taloushallinnosta, myynnistä, johdosta ja tuotannosta. Tässä roolissa toimit tiiviissä yhteystyössä taloushallinnon, ostoreskontran ja toimitusjohtajan kanssa. Hahle-ryhmällä kannustetaan positiiviseen ja avoimeen ilmapiiriin, eikä tunneta turhia hierarkioita. Vaihtuvuus on yrityksen historian aikana ollut erittäin vähäistä, joten pitkät työurat ovat heillä yleisiä.

Toivomme sinun olevan vähintään loppuvaiheessa kaupallisissa opinnoissasi ja kerryttäneen mielellään jonkinlaista työkokemusta taloushallinnon tehtävistä. Olet työotteeltasi oma-aloitteinen, tarkka ja reipas. Et pelkää tarttua toimeen ja saat tehtävät hoidettua tehokkaasti sovitussa aikataulussa. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia. Sinulla on hyvät taidot MS Office -ohjelmissa ja opit mielelläsi uusia tietoteknisiä järjestelmiä.

Hahle-ryhmä edellyttää:

• Tutkintoa tai loppuvaiheessa olevia opintoja kaupalliselta alalta
• MS Office -ohjelmien erinomaista hallintaa
• Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi luetaan:

• Kiinnostus henkilöstöasioihin

Hahle-ryhmä tarjoaa:

• Monipuolisen taloushallinnon roolin rennossa ja avoimessa työyhteisössä
• Pitkän työuran ja monipuoliset kehittymismahdollisuudet
• Liukuvat työajat

Kuulostako tämä seuraavalta askeleelta urallasi? Lähetä hakemukseksi ja CV:si mieluiten pdf-muodossa tännehttps://apply.atalent.fi/hahle-oy-controller-10-2017 viimeistään maanantaina 30.10.2017. Mainitse hakemuksessasi aikaisin mahdollinen aloituspäiväsi ja palkkatoiveesi.
Tutustu tarkemmin Hahleen täällä: http://www.hahle.fi/.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saat Recruitment Manager Meeri Sarkkiselta (+358 504350511, meeri.sarkkinen@atalent.fi).

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.