EHS-harjoittelija – Carrier Oy, DL: ASAP

Kaupunki: Helsinki, Vantaa
Kesto: Osa-aika, Osa-aika, 20h/vk
Toimeksianto: Vuokratoimeksianto, 12 kuukautta, mahdollisuus jatkoon
Kategoria: Liiketoiminta ja projektit
Aloituspäivä: Mahdollisimman pian

Haluaisitko tehdä työtä kansainvälisen konsernin työhyvinvoinnin edistämiseksi? Löytyykö sinulta jonkin verran ymmärrystä EHS-asioista esimerkiksi opintojen kautta? Etsimme nyt tavoitteellista ja rohkeaa osa-aikaista EHS-harjoittelijaa Carrier Oy:lle. Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua työturvallisuuden toteuttamiseen mielenkiintoisella toimialalla. Jatka lukemista ja hae jo tänään!

KUVAUS

Academic Work etsii EHS (Environment, Health, Safety) -harjoittelijaa Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Carrier Oy:lla.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet päivittämään Carrierin EHS-järjestelmää ja pidät huolen suojeluvälineiden käytöstä. Tyypillisiä työtehtäviäsi ovat dokumenttien luominen ja olemassa olevan tiedon kerääminen, kääntäminen sekä organisointi sähköiseen kansioon. Tulet myös kääntämään UTC:n (emoyhtiö) ohjeistuksia sekä kommunikoimaan kansainvälisten edustajien kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu jätehuollon sekä urakoitsijoiden EHS-ohjelman toteutusta ja seurantaa. Harjoittelijana pääset myös toteuttamaan riskiarviointeja sekä järjestämään tarvittaessa työhygieenisiä mittauksia.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • EHS-järjestelmän päivitys ja raportointi
 • Työpaikkaselvitysten toteutus yhdessä työterveyshuollon kanssa
 • Safety Talk – aineiston luominen ja jakaminen henkilöstölle
 • Jätehallinnan seuranta ja ohjeistuksen luominen
 • Riskiarvioinnit ja työhygieenisten mittausten järjestäminen
 • Työkalujen vuositarkastuksen järjestäminen työnjohdon kanssa
 • Ohjeistusten kääntäminen ja organisointi

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä työsuojelun parissa suuressa kansainvälisessä yrityksessä, mukavassa työyhteisössä. Asiakasyrityksemme tulee tarjoamaan positioon valitulle kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä itse yritykseen.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuvat opinnot käynnissä (esim. DI tai tradenomi) sekä ymmärrystä työturvallisuudesta opintojen kautta. Lisäksi etsimällämme henkilöllä on erinomaiset kommunikointitaidot sekä hyvät tietotekniset valmiudet. Tehtävässä menestyminen edellyttää sosiaalista asennetta sekä sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tämän lisäksi sinulla on oma-aloitteinen ja tavoitteellinen työote, etkä pelkää ottaa vastuuta ja pyytää tarvittaessa apua. Joustavuus erilaisia työtehtäviä kohtaan on myös edellytyksenä tehtävään, koska töitä tehtävät vaihtelevat tilanteen ja tarpeen mukaan. Työtehtävä vaatii matkustamista Lahteen 1-2 kertaa kuukaudessa, joten olisi toivottavaa, että sinulta löytyy ajokortti.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Tehtävään soveltuvat opinnot käynnissä ja perusopintoja EHS-asioista
 • Oma-aloitteinen, rohkea ja vastuullinen työote
 • Joustava asenne työtehtäviä kohtaan
 • Hyvät kommunikointitaidot, erityisesti kirjallisesti
 • Matkustusvalmius ja B-ajokortti
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Mikäli sinulla on oma auto käytettävissäsi, siitä on hyötyä Lahteen matkustaessasi. Työturvallisuuskortista on myös hyötyä tehtävässä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Carrier Oy on maailman suurin ilmastoinnin, lämmityksen sekä kylmätekniikan toimittaja ja teknologian kehittäjä. Yritys on Carrier Corporationin tytäryhtiö, joka edustaa Carrier-tuotteita Suomessa ja Baltiassa noin 100 henkilön voimin. Carrier on ollut Suomessa kehityksen kärjessä jo yli kuusi vuosikymmentä toimittaen laadukkaita, ympäristöystävällisiä ja toimintavarmoja ilmastointi- ja kylmäjärjestelmiä. Carrier Oy:n toimitilat sijaitsevat Vantaalla sekä aluekonttorit Lahdessa, Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Hae täältä!

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.