HR-harjoittelija – Alen Consulting Oy, DL: ASAP

Tyyppi: Harjoittelu
Tausta: Opintojenloppuvaihe, valmistunut
Sijainti: Tampere
Haun deadline: ASAP

Alen Consulting Oy on vuodesta 1993 asti ollut mukana yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijana. Palvelumme kattavat rekrytoinnin, suorahaun, henkilöstövuokrauksen sekä muut henkilöstöalan palvelut. Päätoimialueemme on Pirkanmaa, mutta palvelemme asiakkaita myös muualla Suomessa. Toimistomme sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa arvostetussa Klingendahlin kiinteistössä.

Oletko aidosti henkilöstöpalvelualasta kiinnostunut ja opintosi ovat viittä vaille valmiit? Etsimme nyt toimistollemme

HR-HARJOITTELIJAA.

Valittu henkilö tulee toimimaan HR-assistenttimme apuna monipuolisissa ja vastuullisissa työtehtävissä. Avustat henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin liittyvissä asioissa hoitaen lisäksi yleisiä toimistorutiineja.

Toimenkuvasi sisältää mm. asiakaspalvelua, henkilöstövuokraustilausten täyttöä ja ylläpitoa, avustavia taloushallinnon töitä (mm. tuntipalkoista ja laskutuksesta huolehtimista) sekä monipuolisia viestinnän tehtäviä.

Etsimme joukkoomme iloista, monipuolista, ripeää, tarkkaa ja työhönsä sitoutunutta työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Sinulla pysyy useampikin lanka käsissäsi samanaikaisesti eikä sormi mene suuhun pienessä kiireessäkään. Vahvuuksiisi kuuluvat myös asiakaspalveluhenkisyys ja itseohjautuva työote.

Odotamme sinulta hyviä it-taitoja sekä sujuvaa englannin kielen osaamista. Kokemusta tärkeämpää meille on motivoitunut asenne työtä kohtaan ja halu oppia henkilöstöalasta!
Tarjoamme rennon ilmapiirin, mukavat työkaverit sekä asianmukaiset työskentelyvälineet. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä avoin hakemus sekä CV osoitteeseen posti@alenconsulting.fi. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 HR-assistentti Tiia Hietikolta, p. 040-5727731.

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.