Inside Sales Executive – DACHSER European Logistics, DL: 6.11.

Tyyppi: Vakituinen, täysipäiväinen
Tausta: Opintojen loppuvaihe – valmistunut
Työaika: 38h/vko
Aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian, neuvoteltavissa
Sijainti: Muuntotie 3, Vantaa
Haun deadline: Ma 6.11.2017

DACHSER on yksi johtavia logistiikkayrityksiä maailmassa. He kuljettivat 80 miljoonaa lähetystä ja 38.2 miljoonaa tonnia vuoden 2016 aikana, liikevaihdon ollessa 5,71 miljardia euroa. Perheomisteisen yhtiön pääkonttori on Kemptenissä, Saksassa. DACHSER työllistää noin 27 450 työntekijää maailmanlaajuisesti 409 toimipisteessään ja ovat edustettuina omalla maaorganisaatiollaan 43 maassa.

DACHSER Finland Oy kasvattaa myyntitiimiään ja etsii nyt proaktiivista ja sosiaalisesti taitavaa Inside Sales Executivea! Pääpaino roolissa on myynnin avustavissa tehtävissä eli työnkuvaasi kuuluu prospektointi, tarjousten laatiminen ja kenttämyyjien tukeminen erilaisissa tehtävissä. Lisäksi noin yhden päivän viikossa kontaktoit asiakkaita puhelimitse ja sovit tapaamisia. Emme odota sinun olevan valmis paketti, sillä asenne ratkaisee tässä tehtävässä! Toivomme, että haluat kasvaa yrityksen mukana ja kehittyä myynnin ammattilaiseksi.

DACHSER European Logisticsin Suomen toimistolla työskentelee 15 henkilöä, joista kolme myynnissä. Pienessä, nuorekkaassa tiimissä on vahva yhteen hiileen puhaltamisen meininki. He kannustavat rentoon ja matalahierarkiseen ilmapiiriin, eivätkä unohda huumoria päivittäisessä työssään. Korkealuokkaista palvelua asiakkaille voidaan tarjota vain osaavan henkilöstön tuella ja siksi DACHSERilla panostetaankin työntekijöiden jatkuvaan kehittämiseen ja kouluttamiseen. Alkuvaiheessa kaikille myynnin pariin työllistyville tarjotaan koulutus pääkonttorilla Saksassa ja koulutusta jatketaan säännöllisesti jatkossa.

Tehtävässä ei edellytetä myyntikokemusta, mutta toivomme sinulla olevan asiakaspalvelukokemusta ja ymmärrystä myynnin prosesseista. Tärkeintä on aktiivinen asenne ja nälkä tehdä tulosta. Et pelkää tarttua puhelimeen ja osaat löytää asiakkaille juuri heidän tarpeisiinsa sopivat ratkaisut. Olet työotteeltasi proaktiivinen ja osaat viedä asiat aikataulussa maaliin. Itsenäinen työ ei tuota sinulle ongelmia, mutta toimit mielelläsi myös tiimissä yhteisten tavoitteiden eteen. DACHSER on vahvasti kansainvälinen yritys, joten toivomme sinulla olevan erinomainen englannin kielen taito niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

DACHSER Finland Oy edellyttää:

• Asiakaspalvelu- tai myyntikokemusta
• Itseohjautuvaa ja proaktiivista asennetta
• Kiinnostusta myyntiin ja rohkeutta lähestyä asiakkaita
• Hyviä Excel-taitoja
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi luetaan:

• Muu kielitaito, esim. saksa
• Kansainvälinen kokemus työelämästä tai esim. opiskelijavaihdosta

DACHSER Finland Oy tarjoaa:

• Monipuolisen myyntiroolin työntekijöiden kehittymiseen panostavassa, suuressa kansainvälisessä yrityksessä
• Pienen ja nuorekkaan tiimin
• Säännölliset koulutukset, jotka tukevat työssä onnistumistasi

Oletko valmis hyppäämään mukaan DACHSER Finland Oy:n kovaan kasvuun? Lähetä CV:si ja hakemuksesi mielellään pdf-tiedostoina mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maanantaina 6.11.2017 täällä: https://apply.atalent.fi/dachser-european-logistics-inside-sales-executive-10-2017.

Lisää DACHSERista voit lukea täältä: http://www.dachser.com/fi/fi/. Työtehtävästä ja hakuprosessista saat lisätietoa Recruitment Manager Meeri Sarkkiselta (+358 504350511, meeri.sarkkinen[ät]atalent.fi) .

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.