Lopputyö palkitsemisesta listayhtiöissä, DL: 19.10.

Tyyppi: Täysipäiväinen, Määräaikainen (4-6kk)
Toivottu tausta: Opintojen loppuvaihe
Toivottu aloitusajankohta: Joulukuu 2017- Helmikuu 2018, neuvoteltavissa
Työpaikan sijainti: Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki
Haku-DL: To 19.10.2017

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP on asiakkaidensa omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. OP Ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja OP tuottaa sekä kehittää pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaalleen.

OP etsii nyt itsenäistä ja numerotarkkaa lopputyöntekijää 4-6 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen toteuttamaan lopputyön yritysjohdon palkitsemisesta Suomessa. Aiheen ollessa varsin laaja, pääset yhteistyössä OPn kanssa hiomaan, muokkaamaan ja räätälöimään aihetta juuri sinulle sopivaksi. Voit esimerkiksi poimia lopputyöhösi sopivia elementtejä kansainvälisestä vertailtavuudesta, palkitsemisen yhteydestä yrityksen menestykseen tai vaikkapa EU-direktiiviuudistuksista. Tutkimus on tarkoitus toteuttaa kvantitatiivisella otteella ja sen tavoitteena on tuottaa lisätietoja OPlle muun muassa tulevaisuuden kehityksestä. Toimeksiantajana lopputyöllesi toimii kahden hengen vastuullisen sijoittamisen yksikkö (ESG), joiden tuki ja apu ovat saatavillasi aina määrittelystä, tutkimuksen toteutukseen sekä viimeistelyyn asti. Mikäli kvantitatiivisesti toteutettu lopputyö vastuullisen sijoittamisen ja palkitsemisen parissa kiinnostaa sinua, jatkathan lukemista!

Oikean osaajan tuntomerkit

Tehtävässä menestyminen edellyttää kiinnostusta varallisuudenhoitoa ja vastuullista sijoittamista kohtaan, sopivaa koulutustaustaa (esim. laskentatoimi, rahoitus, taloustiede tai tuotantotalous) sekä intohimoa numeroita kohtaan. Odotamme sinulta kunnianhimoista ja tavoitteellista työskentelyotetta sekä aitoa halua tuottaa laadukas lopputyö. Lisäksi toivomme sinun käyttävän eri tietoteknisiä järjestelmiä sekä tilastollisia menetelmiä sujuvasti sekä olevan kirjallisesti sekä suullisesti taitava suomeksi ja englanniksi. Arvostamme, mikäli hallitset johtamisen perusteet ja päämies-agentti-teorian sekä ymmärrät, mitä tarkoitetaan kokonaisvaltaisesti Corporate Governance- termillä.

Muutoksen tekijät

Finanssialan muuttuessa rytinällä on OP sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Tässä onkin siis paikka sinulle, joka haluat päästä tekemään lopputyösi toimeksiantona alati kehittyvälle yritykselle aivan pankkitoiminnan ytimeen. Lisäksi OP tarjoaa mahdollisuudet muokata aihetta mieleiseksi kokeneen tiimin tuella. Pääset työssäsi tutustumaan laajasti erilaisiin suomalaisiin pörssiyhtiöihin ja osoittamalla kyntesi tässä tehtävässä, voitkin päästä tulevaisuudessa osaksi OPta. Voit tutustua tarkemmin OPn arkeen ja projekteihin osoitteessa www.op-ura.fi. Mikäli kiinnostuit, haethan pian!

Tästä eteenpäin

Oletko sinä etsimämme tavoiteorientoitunut ja käytännönläheinen lopputyöntekijä? Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään torstaina 19.10.2017 tänne: https://apply.atalent.fi/op-lopputyontekija-palkitseminen-listayhtioissa-10-2017!

Lisätietoja OPsta saat osoitteesta www.op.fi ja hakuprosessista aTalentin Recruitment Managerilta Mia Paatsalolta (+358 50 4680 610, mia.paatsalo[at]atalent.fi). Huomioithan, että tässä tehtävässä tulet työllistymään OPlle aTalentin toteuttaman työvoimavuokrauksen kautta.

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.