Recruitment Consultant – aTalentRecruiting, DL: 30.10.

Tyyppi: Vakituinen
Tausta: Opintojen loppuvaihe – valmistunut
Työaika: 38h/viikko
Aloituspäivämäärä: Marras-Joulukuu, neuvoteltavissa
Sijainti: Helsinki
Haun deadline: 30.10.2017

aTalent Recruiting on nuorten kaupan, IT:n ja tekniikan alan ammattilaisten työllistämiseen ja urakehitykseen keskittynyt rekrytointi- ja konsultointiyritys. Olemme kasvaneet 13 vuodessa ainejärjestöjen visionäärisestä aloituksesta yli 50 hengen yritykseksi. Meillä on luontainen kilpailuetu kohderyhmämme tuntemisessa ja tavoittamisessa, sillä olemme Aalto-yliopiston aine- ja alumnijärjestöjen omistuksessa eli olemme läsnä siellä, missä kohderyhmämmekin on. Todellisena kasvuyrityksenä tavoittelemme tänä vuonna yli 50% kasvua. Voimakas kasvu ja markkinoiden laadukkain palvelu vaatii kovatasoisen ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tiimin. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että meillä viihdytään ja oma työ koetaan haastavaksi ja merkitykselliseksi! Katso myynnin Team Leadimme Jessen videotervehdys täältä: https://www.youtube.com/watch?v=mvKW2VKAF7g.

Kovan kasvun keskellä etsimme lisävahvistuksia myyntitiimiimme. Etsimme Recruitment Consultantia hybridirooliin, jossa vastaat sekä omien asiakkuuksiesi hankinnasta ja kehittämisestä että rekrytoinneista.

Pääset aidosti ideoimaan ja toteuttamaan asiakkaillemme villeimpiäkin rekrytointi- ja Employer Branding –ratkaisuja, eivätkä kätesi ole sidotut tiukkaan palveluvalikoimaan tai ennalta määrättyihin prosesseihin. Odotammekin sinulta niin alan kuin yrityksemme toimintatapojen ennakkoluulotonta kehittämistä.

Recruitment Consultantina toimit osana sekä myynti- että rekrytointitiimiä. Työnkuva sisältää koko aTalentin palveluprosessin alusta loppuun. Vastaat omien asiakkuuksiesi hankinnasta, hallinnasta ja kehittämisestä. Lisäksi hoidat omien asiakkuuksiesi toimeksiannot ja rekrytointitarpeet maaliin saakka: profiloit, esikarsit ja haastattelet hakijoita sekä autat asiakasta sopivan henkilön valinnassa.

Tehtävässä saat laajan näkemyksen myynti- ja rekrytointiprosessista kokonaisuutena, sillä työssäsi osallistut myynti- ja rekrytointiprosessin jokaiseen vaiheeseen. Kyseessä on monipuolinen ja vastuullinen hybridirooli, jossa kehityt niin myynnin, konsultoinnin kuin rekrytoinnin ammattilaiseksi. Annamme sinulle eväät kehittyä alasi huipuksi tukemalla ja auttamalla sinua sekä palkitsemalla menestyksestä aggressiivisilla provisioilla.

Edellytämme:

• Vähintään vuoden verran kokemusta joko B2B-myynnistä tai rekrytoinnista
• Laajaa liiketoimintaymmärrystä ja ratkaisukeskeistä lähestymistä asiakastyöhön
• Soveltuvia korkeakouluopintoja esim. kaupalliselta alalta
• Tavoitteellista ja itseohjautuvaa asennetta työhön sekä kykyä viedä asiat loppuun asti
• Kiinnostusta rekrytointialaan sekä valmiutta ja halua mennä mukavuusalueen ulkopuolelle
• Sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa

Tarjoamme:

• Innostuneen ja rennon työympäristön matalalla hierarkialla ja huikeilla työkavereilla höystettynä
• Mahdollisuuden päästä konkreettisesti vaikuttamaan nuorten ammattilaisten työllistymiseen ja asiakasyritystemme menestykseen oikeiden rekrytointien kautta
• Kasvuympäristön, jossa pääset jättämään oma kädenjälkesi ja vaikuttamaan aTalentin toimintaan ja palveluidemme kehitykseen
• Kattohuoneiston keskellä Kamppia merinäköalalla

Lisää aTalentista voit lukea täältä: www.atalent.fi. Tehtävästä saat lisää tietoa myynnin tiiminvetäjältä Jesse Kinnuselta (+358 50 382 3891, jesse.kinnunen[ät]atalent.fi) ja hakuprosessista rekryn tiiminvetäjältä Anna Oikariselta (+358 50 415 5345, anna.oikarinen[ät]atalent.fi).

Hakuaikataulumme on seuraavanlainen:

Ma 16.10-30.10 Haku auki
Ti. 31.10 Viimeiset puhelinhaastattelukutsut lähtevät meidät vakuuttaneille kandidaateille
Ke 25.10 – Ti 1.11 Puhelinhaastatteluja
Ti 1.11 –Ma 6.11. Ensimmäisen kierroksen haastattelut
Ti 7.11. – Pe 10.11. Toisen kierroksen case-haastattelut
La 11.11 – Ma 13.11. Soveltuvuusarvioinnit verkossa ja niiden läpikäynti aTalentin kanssa
viim. Pe 19.11. Valinnat

Entä minkälaista on työskentely aTalentilla? Kurkkaa meininkiimme Instagramissa (@aTalentRecruiting) ja lue lisää Twitteristä (@aTalentR) tai LinkedInistä (aTalent Recruiting) tai kysy suoraan työntekijöiltämme. Koko henkilöstömme yhteystiedot löydät sivuiltamme.
Mikäli haluat mukaan kehittämään voimakkaasti kasvavaa ja innovatiivisesti ajattelevaa yritystä, lähetä CV:si ja hakemuksesi viimeistään 30.10.2017 täällä: https://apply.atalent.fi/atalent-recruiting-recruitment-consultant-10-2017.

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.