Sales Trainee – Aalto University Executive Education, DL: 22.10.

Tyyppi: Kokoaikainen, Osa-aikainen
Työaika: 30-37,5h/vko
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe – Valmistunut
Sijainti: Helsinki
Aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, esimerkiksi marraskuussa 2017
Haun deadline: 22.10.2017

Aalto University Executive Education Oy (Aalto EE) tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon koulutus- ja kehittämispalveluja hyödyntäen Aalto-yliopiston osaamista. Yhtiöllä on toimistot Helsingissä ja Singaporessa. Aalto EE:n missiona on rakentaa parempi maailma paremmalla johtajuudella ja kehittää uuden aallon johtajia. Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta.

Aalto EE etsii nyt kahta Sales Traineeta kuuden kuukauden trainee-jaksolle esimerkiksi marraskuusta alkaen. Harjoittelu sopii erityisesti opintojensa loppuvaiheessa olevalle tai vastavalmistuneelle. Harjoittelusta maksetaan palkkaa, ja työtunteja kertyy viikossa 30-37,5 mahdollisuuksiesi mukaan.

Sales & Customer Value -tiimin jäsenenä tehtävänäsi on myydä Aalto EE:n liikkeenjohdon koulutus- ja kehityspalveluita, osallistua sisäisiin myynnin kehittämisprosesseihin ja myyntitiimin palavereihin sekä muita myynnin tuen tehtäviä, kuten prospektointia.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, innostavan työympäristön sekä Suomen kärkiyrityksiä edustavan asiakasjoukon. Saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi myynnin saralla haastavien työtehtävien, motivoituneiden kollegojen ja kansainvälisen yritys- ja tiedemaailman verkoston parissa.

Odotamme sinulta:

• liiketoiminnallista ymmärrystä
• asiakaspalveluhenkistä asennetta
• kiinnostusta myyntiä ja markkinointia kohtaan
• hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja suomeksi ja englanniksi
• digiosaamista, kuten erilaisten digitaalisten kanavien tuntemista
• tuloskeskeisyyttä
• kokemus myynti- tai asiakaspalvelutyöstä luetaan eduksi

Kiinnostuitko? Lähetä cv ja hakemuksesi sunnuntaihin 22.10. mennessä täällä: https://apply.atalent.fi/aalto-university-executive-education-sales-trainee-10-2017. Kerrothan hakemuksessasi erityisesti myyntitaidoistasi sekä siitä, miksi haluat työskennellä juuri liikkeenjohdon koulutuspalveluiden parissa.

Lisätietoa Aalto EE:n toiminnasta saat täältä: www.aaltoee.fi. Halutessasi lisätietoa tehtävästä tai hakuprosessista, ota yhteyttä aTalentin Recruitment Manager Annika Saloseen (annika.salonen[a]atalent.fi, 0503057375).

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.