Tilintarkastusalan tulevaisuuden ammattilainen – Revisium Oy, DL: 31.10.

Ajankohta ja kesto: Alkaen sopimuksen mukaan helmikuussa 2018 ja päättyen huhtikuussa 2018 (3kk)
Hakuaika: haku päättyy 31.10.2017
Työn luonne: Kokoaikatyö
Palkka: Sopimuksen mukaan

Revisium Oy tarjoaa tilintarkastuspalveluita, sisäisen tarkastuksen palveluita, veroneuvontaa sekä taloushallinnon neuvonta- ja koulutuspalveluita yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioille. Etsimme asiantuntijajoukkoomme ulospäinsuuntautunutta, positiivista ja tiimihenkistä korkeakouluharjoittelijaa.

Pääset tutustumaan aitiopaikalta Pirkanmaalaiseen elinkeinoelämään ja työskentelet monipuolisissa toimeksiannoissa alan huippuosaajien kanssa. Olet perehtynyt opintojesi aikana kirjanpidon ja verotuksen perusteisiin sekä hallitset MS Office -ohjelmistojen ja sosiaalisen median käytön. Et pelkää haasteita ja tartut omatoimisesti monipuolisiin työtehtäviin. Aikaisempi työkokemus on eduksi, mutta eniten arvostamme aktiivista työskentelyotetta ja reipasta mieltä. Tervetuloa osaavaan ja rentoon joukkoomme!

Lisätiedot ja hakemukset: Sakke Vehkakoski, p. 0503068088, email: sakke.vehkakoski@revisium.fi

Revisium Oy

www.revisium.fi

Aleksanterinkatu 25 33100 Tampere

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.