Tilitarkastusharjoittelija – Idman Vilén Grant Thornton Oy, DL: 10.11.

Työpaikka: Idman Vilén Grant Thornton Oy
Aloitus: 15. tammikuuta 2018
Työmäärä: Kokoaika
Kesto: 30.4.2018 saakka
Paikka: Tampere, Hatanpään valtatie 26
Palkka: Sopimuksen mukaan

Opiskeletko laskentatoimea ja haet työharjoittelupaikkaa ensi keväälle? Oletko kiinnostunut tilintarkastusharjoittelijan tehtävästä?

Grant Thornton etsii Tampereelle kokoaikaisia tilintarkastusharjoittelijoita tammi-huhtikuulle 2018. Tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden kehittyä ja oppia osaavien asiantuntijakollegoiden kanssa. Tarjoamme käytännönläheisen harjoittelupaikan, jossa saat tehdä auktorisoidun tilintarkastajan ohjaamana itsenäisesti pienten yhteisöjen tilintarkastuksia ja muita monipuolisia tehtäviä yhdessä maailman johtavista tilintarkastusorganisaatioista.

TYÖTEHTÄVÄT

Tilintarkastusharjoittelijana työskentelet monipuolisesti avustavissa tilintarkastustehtävissä osana tiimiä sekä itsenäisesti. Saat vastuullesi asuntoyhteisöjen tilintarkastuksia ja lisäksi tulet toimimaan yhdessä Grant Thorntonin tilintarkastajien kanssa isompien yhteisöjen tilintarkastusten parissa. Työtehtävät ovat monipuolisia ja käytännönläheisiä ja tulet saamaan tehtävään tarvittavan perehdytyksen.

ETSIMÄMME HENKILÖ

Voit olla etsimämme henkilö, jos olet vähintään toisen vuoden laskentatoimen opiskelija (AMK/Kauppakorkeakoulu) ja etsit ensi keväälle työharjoittelupaikkaa. Olet saadut opintojesi kautta perustiedot kirjanpidosta ja verotuksesta ja tottunut Microsoft Officen ohjelmien käyttöön. Tartut uusiin haasteisiin ja tehtäviin mielelläsi, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja innostut ongelmanratkaisusta. Työntekijänä tunnustat seuraavia avainsanoja: tarkka, itseohjautuva, analyyttinen ja positiivinen. Tehtävässä menestyminen ei edellytä aikaisempaa työkokemusta, mutta eduksesi katsomme oikean asenteen työntekemiseen sekä aikaisemman työkokemuksen esimerkiksi kesätöistä. Arvostamme hyvää koulumenestystä ja halua toimia tilintarkastustehtävissä myös tulevaisuudessa.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 10.11.2018 sähköisesti osoitteeseen; idman-vilen@fi.gt.com. Voit liittää hakemukseesi myös lyhyen videon, jossa kerrot jotain itsestäsi.

 

Mikäli sinulle herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön osoitteeseen; marko.vehnia@fi.gt.com

INFOA GRANT THORNTONISTA

Grant Thornton on yksi maailman johtavista tilintarkastus-, vero-, yritysjärjestely- ja muita asiantuntijapalveluita tarjoavista organisaatioista. Tällä hetkellä Grant Thornton toimii yli 130 maassa ja sen palveluksessa on yli 38 500 työntekijää. Suomessa Grant Thorntonin palveluksessa on noin 80 asiantuntijaa, jotka työskentelevät Helsingin, Tampereen, Turun sekä Porin toimipisteissä.

Grant Thorntonilla pääset näkemään laajoja kokonaisuuksia irrallisten tehtävänantojen sijaan, saat vastuuta ja pääset kehittämään itseäsi. Työilmapiiri on rento ja kokeneemmilta kollegoilta voi aina kysyä mielipidettä. Lisää Grant Thorntonista ja uramahdollisuuksista voit lukea http://www.grantthornton.fi/

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.