Tuote-esittelijän myyntityö – Jukkola Food, DL: ASAP

Tyyppi: Viikonloppupainotteinen osa-aikatyö
Toivottu tausta: 1. – 5. vuosikurssi
Toivottu aloitusajankohta: Heti
Työpaikan sijainti: Tampere tai muut isot kaupungit Suomessa
Haku-DL: Paikka täytetään sopivan hakijan löytyessäJukkola Food etsii tuote-esittelijöitä tuotteilleen ympäri Suomen

Jukkola Food Oy on lohtajalainen elintarvikealan perheyritys. Valmistamme erilaisia maitotuotteita, kuten jogurttia, leipäjuustoa, salaattijuustoa, piimää ja muita hapanmaitotuotteita ja juustoja. Vaikutamme koko Suomen alueella, vaikka fyysisesti sijaitsemme länsirannikolla. Meille tärkeää tuotteissamme on ylivertainen maku ja laatu, paikallisuus ja vähäinen käsittely. Toimimme joustavasti ja rennolla ja huumoripitoisella asenteella, vaikka kasvutavoitteet ja tekemisen meininki on kova.

Etsimme joukkoomme tuote-esittelijöitä viikonloppupainotteiseen konsulentin keikkatyöhön Suomen isoimmista kaupungeista, esimerkiksi Tampereelta, Helsingistä, Turusta, Oulusta, Jyväskylästä tai muualtapäin Suomea. Työ on myyntityötä myymälöissä, eli tuotteidemme maistattamista, niistä kertomista ja niiden myymistä kuluttajille. Työ on sovittavissa joustavasti omien aikataulujesi mukaan ja soveltuu täten hyvin opiskelun ohessa tehtäväksi.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, myyntihenkisyyttä ja reipasta asennetta. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä tai muusta myyntityöstä on plussaa, mutta ei välttämätöntä.  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omia myynti- ja asiakaspalvelutaitoja sekä päästä tekemisiin kiinnostavan brändin ja hyvien tuotteiden ja tyyppien kanssa.

Kiinnostuitko? Lisätietokyselyt ja vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää Eveliinalle: +358 400 463 731, 
eveliina.jukkola@jukkolan.fi.

Meihin voit tutustua lisää osoitteessa 
www.jukkolan.fi sekä some-tiliemme kautta (FB: Jukkola, IG: @jukkola).

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.