Controller – Continental Rengas, DL: 20.11.

Tyyppi: Täysipäiväinen, Vakituinen
Toivottu tausta: Opintojen loppuvaihe – Uran alkuvaihe
Toivottu aloitusajankohta: Mahdollisimman pian, neuvoteltavissa
Työpaikan sijainti: Hevosenkenkä 3, 02600 Espoo
Haku-DL: Maanantai 20.11.2017

Haluatko päästä kehittymään taloushallinnon ammattilaiseksi? Kiinnostaako sinua vastuullinen rooli kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset aidosti vaikuttamaan yrityksen toimintaan ja kehitykseen? Continental Rengas Oy etsii nyt rohkeaa ja proaktiivista Controlleria! (Opintojen loppuvaihe – Uran alkuvaihe)

Continental kehittää edellä käyvää teknologiaa ja palveluita ihmisten ja tavaroiden verkottuneeseen ja vastuulliseen liikkumiseen. Vuonna 1871 perustettu yritys tarjoaa turvallisia, tehokkaita, älykkäitä ja edullisia ratkaisuja, ajoneuvoja sekä koneita liikennettä ja kuljetuksia varten. Vuonna 2016 Continentalin liikevaihto oli 40,5 miljardia euroa ja se työllistää yli 227 000 työntekijää 56 maassa.Continental Rengas Oy on Continentalin suomalainen tytäryhtiö, joka tuo maahan, myy ja markkinoi Continentalin valmistamia renkaita. Tuotevalikoima ulottuu henkilö- ja pakettiauton renkaista kuorma-auton ja teollisuusrenkaisiin. Työntekijöitä on 33 ja yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli 61 MEUR.

Kansainvälinen Continental Rengas Oy etsii itselleen kasvunhaluista ja oma-aloitteista Controlleria kuuden hengen tiimiinsä Espooseen! Tässä tehtävässä pääset tarttumaan toimeen vauhdilla, sillä vastuullasi ovat Continental Rengas Oy:n maahantuontipuolen monipuoliset tehtävät. Controllerina työtehtäväsi sisältävät raportointia, dokumentointia, ennusteiden laatimista ja datan analysointia. Lisäksi osallistut liikevaihto- ja kate-ennusteiden laadintaan, budjetointiin sekä alennustasojen arviointiin. Toimit läheisessä yhteistyössä ulkomaisten kollegoiden kanssa sekä tuotat johdolle analyysejä ja ehdotuksia myynnin kasvattamiseksi. Työssäsi pääset tutustumaan kokonaisvaltaisesti Continental Rengas Oy:n liiketoimintaan ja sen kehitykseen yrityksen avainlukujen kautta. Mikäli olet urasi alkutaipaleella oleva lupaava taloushallinnon asiantuntija tai jo hieman kokeneempi alan ammattilainen, jatkathan lukemista!

Etsimämme henkilö on ennen kaikkea vastuullinen, tarkka ja proaktiivinen tekijä, joka motivoituu numerotarkkuutta vaativasta analyyttisestä työstä. Menestyäksesi tässä tehtävässä sinun tulee uskaltaa tarttua toimeen vauhdikkaasti, mutta samalla rohkenet esittää kysymyksiä. Arvostammekin sinussa avoimuutta, innokkuutta ja oma-aloitteisuutta. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin potentiaalia ja motivaatiota kehittyä taloushallinnon ammattilaiseksi vastuullisten tehtävien pariin!

Edellytämme: 

– Soveltuvaa koulutustaustaa esimerkiksi laskentatoimen tai rahoituksen parista
– 1-2 vuoden työkokemusta taloushallinnon tai laskennan tehtävistä
– Erinomaisia Excel-taitoja sekä halua työskennellä Excelin parissa
– Sujuvia suomen ja englannin kielen viestintätaitoja

Eduksi luemme: 


– SAP -osaamisen tai kokemuksen muusta vastaavasta ERP-järjestelmästä

Continental Rengas Oy tarjoaa: 


– Vastuullisen tehtävän, jossa pääset aidosti vaikuttamaan yrityksen toimintaan ja kehitykseen
– Laaja-alaisen toimenkuvan matalahierarkisessa organisaatiossa ja tiiviissä tiimissä
– Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä omalla uralla työkokemuksen karttuessa
– Joustavat työskentelyajat
– Kilpailukykyiset edut ja toimiston hienolla näköalalla hyvien kulkuyhteyksien varrella

Oletko etsimämme avoin ja rohkea Controllerin alku? Mikäli vastasit kyllä, haethan pian! Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maanantaina 20.11.2017 mennessä täältä:https://apply.atalent.fi/continental-rengas-controller-11-2017. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä milloin pystyisit aloittamaan. Huomioithan, että voit hakea tätä tehtävää joko suomen tai englanninkielisillä hakudokumenteilla.

Yritykseen voit tutustua osoitteessa: https://www.continental-rengas.fi/henkilauto. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager Mia Paatsalolta (mia.paatsalo[ät]atalent.fi, 050 4680 610).

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.