Data-analyytikko – Lääketietokeskus, DL: 19.11.

Tyyppi: Osa-aikainen/täysipäiväinen, vakituinen
Suositusvuosikurssi: Opintojen loppuvaihe/valmistunut
Toivottu aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa
Työaika: n. 25-37,5h/vko, neuvoteltavissa
Sijainti: Korkeavuorenkatu 35, Helsinki
Haku-DL: 19.11.2017

Lääketietokeskus – Tiedettä teoiksi

Lääketietokeskus tuottaa lääkeinformaatio-, koulutus- ja tiedolla johtamisen palveluita terveydenhuoltoon ja lääkealalle. Yritys tunnetaan Pharmaca Fennica® lääketietokannasta, joka sisältää myös farmakogenomisen päätöksentuen terveydenhuollon ammattilaisen työn tueksi ja potilaan parhaaksi. 

Tuotamme Kelalle kansallisen eReseptin Master Data -lääketietokannan ja vastaamme Pohjoismaissa lääkkeiden yksilöintitunnustoiminnasta (Vnr-palvelu). Pohjoismainen Pharmarket-markkinatilastopalvelu tarjoaa tiedolla johtamisen välineen. Toimimme kansainvälisesti yhdessä kumppaniverkostomme kanssa. 

Lääketietokeskus työllistää noin 30 henkilöä. 

Lääketietokeskus etsii ongelmanratkaisukykyistä ja kehittymishaluista data-analyytikkoa. Keskeinen tavoitteesi on toimia tietotekniikan ja myynnin linkkinä luoden ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Datan analysoinnissa osaat käyttää esimerkiksi R-ohjelmaa, mutta pystyt vaikuttamaan työkaluihisi myös itse taitojesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Tietokantoina ja datan visualisoinnissa hyödynnetään Microsoftin teknologioita ja työkaluja. Olet järjestelmällinen, ratkaisuhakuinen ja asiakaslähtöinen. Sinulla on näkemystä siitä, miten esim. infografiikan ja visualisointien avulla analyysien tulokset viestitään päätöksentekijöille ymmärrettävässä muodossa.

Data-analyytikkona työskentelet yhteistyössä Lääketietokeskuksen asiakkuuspäällikön sekä IT-tiimin kanssa. Toivoisimme sinun pystyvän työskentelemään täysipäiväisesti, mutta tilanteesi mukaan voit myös työskennellä 3-4 päivää viikossa. 

Hakijalta edellytämme: 
• Osaamista datan analysoinnista ja ohjelmistoista (esim. R, PowerBI, SQL, DAX, Excel, Google Analytics)
• Soveltuvia opintoja (esim. matematiikka, tilastotiede, tietotekniikka)
• Oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoja ja kykyä ongelmanratkaisuun 
• Sujuvaa suomen ja englannin kieltä

Tarjoamme: 
• Monipuoliset työtehtävät, joiden sisältöä voit kehittää myös itse
• Tilaisuuden oppia laaja-alaisesti lääkealasta ja terveydenhuollosta
• Joustavat työskentelymahdollisuudet
• Työhyvinvointia tukevan työyhteisön ja monipuoliset etuudet
• Asiantuntevan ja kokeneen tiimin tuen
• Viihtyisän toimiston Helsingin ydinkeskustassa

Jos mielenkiintosi heräsi, lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään sunnuntaina 19.11.2017 tänne: https://apply.atalent.fi/laaketietokeskus-data-analyytikko-11-2017 Kerrothan hakemuksessasi, milloin voit aloittaa ja mikä on palkkatoiveesi.

Voit lukea lisää Lääketietokeskuksesta: https://www.laaketietokeskus.fi/. Lisätietoja tehtävästä antaa: johtaja Topi Hanhela 040 518 0792 (9.11. klo 10-11 ja 15.11. klo 14-15), topi.hanhela[ät]laaketietokeskus.fi. Rekrytointiprosessista kertoo: aTalentin Recruitment Manager Emma Toivola +358 50 304 5809, emma.toivola[ät]atalent.fi.

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.