Energia-, liikenne- tai kiinteistösektorin asiantuntija – KPMG. DL: 26.11.

Tyyppi: Vakituinen
Toivottu aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan
Työpaikan sijainti: Helsinki
Haku-DL: 26.11.

Koetko jokaisen päivän mahdollisuudeksi kehittyä ja mennä eteenpäin? Haluatko olla mukanamme rakentamassa KPMG:n tulevaisuutta?

Voit olla yksi meistä.

KPMG on yksi maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista. Suomessa meitä KPMG:läisiä on jo yli 1000 ja toimimme 23 eri paikkakunnalla. Siirrämme osaamisemme arvoksi ja hyödyksi asiakkaillemme, henkilöstöllemme ja koko ympäröivälle yhteiskunnalle. Palveluihimme kuuluvat kattavat tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalvelut.

KPMG Corporate Finance on alansa johtava toimija, joka tarjoaa korkeatasoisia neuvonantopalveluja kotimaisille ja kansainvälisille asiakkailleen eri toimialoilla. Tarjoamme palveluja yrityskauppoihin, arvonmäärityksiin, rahoitukseen ja infrastruktuurihankkeisiin liittyen. Osana Corporate Finance -ryhmäämme Infrastructure and Projects -Group on infrastruktuuritoimialan neuvonantopalveluiden asiantuntija, jonka asiakkaita ovat pääomasijoittajat sekä teollisuuden ja julkishallinnon toimijat.

Haemme nyt Helsinkiin

energia-, liikenne- tai kiinteistösektorin asiantuntijaa

toimimaan osana asiantuntijatiimiä suunnittelemassa ja toteuttamassa infrastruktuuritoimialan neuvonanto- ja yritysjärjestelyprojekteja. Tyypillisesti projektit liittyvät infrastruktuurihankkeiden strategiseen ja taloudelliseen neuvonantoon, niiden hankintaan ja rahoitukseen sekä yritysjärjestelyjen suunnitteluun ja toteutukseen. Toimit osana tiimiä ja toimenkuvaasi kuuluu taloudellisen analyysin tuottaminen ja esitysmateriaalien laadinta asiakasprojekteihin liittyen. Olet aktiivisesti mukana myös asiakkaiden ja toimeksiantojen hankinnassa.

Edellytykset Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi KTM tai DI, ja sinulla on 1-3 vuotta kokemusta infrastruktuuritoimialaan liittyen. Olet toiminut esimerkiksi liiketoiminnan kehityksen, rahoituksen, projektinhallinnan tai konsultoinnin tehtävissä. Olet kiinnostunut laajentamaan toimialaosaamistasi ja motivoitunut kehittymään asiantuntijana. Sinulla on ongelmanratkaisukykyä ja tavoitteellista työskentelyotetta. Excel on sinulle tuttu työkalu ja osaat kommunikoida sujuvasti myös englanniksi.

Tarjoamme Sinulle haasteellisia ja mielenkiintoisia tehtäviä suuressa kansainvälisessä organisaatiossa sekä monipuolisen asiantuntijatuen tehtävän hoitamiseen. Lisäksi tarjoamme hyvät kehitys- ja koulutusmahdollisuudet, toimivan työyhteisön ja laaja-alaiset työhyvinvointia tukevat palvelut.

Tehtävä on vakituinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sirpa Smids, puh 020 760 3117 tai Harri Räsänen, puh 020 760 3215. Toimi nopeasti! Hae tehtävää rekrysivujemme kautta osoitteessa www.kpmg.fi/rekry viimeistään 26.11.2017.

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.