Recruitment & Employer Branding Coordinator – Digital Workforce, DL: 13.11.

Tyyppi: Täysipäiväinen, Vakituinen
Työaika: Täysipäiväinen
Haettu tausta: Työuran alkuvaiheessa
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, esimerkiksi joulukuussa
Haku-DL: 13.11.2017
Sijainti: Helsinki

Digital Workforce toimittaa digitaalista työvoimaa eli ohjelmistorobotteja pilvipalveluna pohjoismaisiin organisaatioihin. Tietotyön automatisointi on lähitulevaisuuden suurimpia työelämän murroksia useilla toimialoilla. Ohjelmistorobotti hoitaa toistuvaisluontoiset rutiinitehtävät nopeasti ja virheettömästi vapauttaen ihmisten aikaa muuhun työhön.Digital Workforce on perustettu kesällä 2015 ja se työllistää tällä hetkellä yli 100 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Puolassa.

www.digitalworkforce.fi

Etsimme nyt innostunutta ja energistä Recruitment & Employer Branding Coordinator monipuoliseen työnkuvaan rekrytoinnin, työnantajamielikuvan ja onboarding-prosessien pariin!

Työskentelet osana kahden hengen HR-tiimiä ja saat kaikkeen tuen ja avun HR Managerilta. äpaino tehtävässä on rekrytoinnissa. Sinulla on kokonaisvastuu rekrytoinneista kansainvälisesti kaikissa viidessä toimintamaassa (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja ja Puola), osallistut haastatteluihin ja huolehdit hakijaviestinnästä. Avustat HR Manageria myös työnantajamielikuvaan, oppilaitosyhteistyöhön ja tapahtumajärjestämiseen liittyvissä tehtävissä sekä onboarding-prosessien koordinoinnissa. Tehtävään sisältyy myös muita avustavia HR-tehtäviä.

Haemme henkilöä, jolla on jo mielellään jonkin verran kokemusta HR-tehtävistä. Tehtävässä pärjää parhaiten henkilö, jolla on hyvä paineensietokyky ja joka omaa järjestelmällisen työotteen ja sitä myöten erinomaiset koordinointitaidot. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin henkilöä, jolta löytyy pilkettä silmäkulmasta! Olet innostunut muista kulttuureista ja haluat oppia lisää myös ohjelmistorobotiikasta tulevaisuuden kasvavana alana.

Edellytämme:

  • Jonkin verran kokemusta HR-tehtävistä
  • Reipasta, rohkeaa ja oma-aloitteista asennetta sekä jatkuvaa intoa oppia uutta
  • Ennakkoluulotonta asennetta ja uskallusta kokeilla erilaisia toimintatapoja

Eduksi luemme

  • Kokemuksen rekrytoinnista
  • Ruotsin kielen taito
  • HR:ää tukeva koulutus, esim. KTM tai tradenomi

Digital Workforce tarjoaa:

  • Pienen, mutta kuitenkin huikeaa tahtia kasvavan yrityksen joustavan työkulttuurin ja –yhteisön, jossa kaikki pääsevät vaikuttamaan
  • Vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän sekä osaavien kollegoiden tuen ja ohjauksen työssäsi
  • Vauhdikkaan kansainvälisen työympäristön, jossa rekrytahti on noin 5-10 henkeä kuussa

Tässä tehtävässä tulet alkuun työskentelemään aTalentin työntekijänä Digital Workforcelle.

Mikäli koet olevasi etsimämme osaaja tälle tulevaisuuden alalle, hae tehtävään viimeistään 13.11.2017 lähettämällä CV ja hakemus tänne: https://careers.digitalworkforce.eu/jobs/61832-recruitment-employer-branding-coordinator

Digital Workforcesta voit lukea lisää osoitteessa www.digitalworkforce.fi. Tehtävään ja hakuprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruitingin Recruitment Manager Annika Salonen (0503057375).

*This job ad is in Finnish since this particular job requires fluent Finnish.*

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.