Sales & System Specialist – Continental Rengas, DL: 20.11.

Tyyppi: Täysipäiväinen, Vakituinen
Toivottu tausta: Opintojen loppuvaihe – Uran alkuvaihe
Toivottu aloitusajankohta: Mahdollisimman pian, neuvoteltavissa
Työpaikan sijainti: Hevosenkenkä 3, 02600 Espoo
Haku-DL: Maanantai 20.11.2017

Continental kehittää edellä käyvää teknologiaa ja palveluita ihmisten ja tavaroiden verkottuneeseen ja vastuulliseen liikkumiseen. Vuonna 1871 perustettu yritys tarjoaa turvallisia, tehokkaita, älykkäitä ja edullisia ratkaisuja, ajoneuvoja ja koneita liikennettä sekä kuljetuksia varten. Vuonna 2016 Continentalin liikevaihto oli 40,5 miljardia euroa ja se työllistää yli 227 000 työntekijää 56 maassa.Continental Rengas Oy on Continentalin suomalainen tytäryhtiö, joka tuo maahan, myy ja markkinoi Continentalin valmistamia renkaita. Tuotevalikoima ulottuu henkilö- ja pakettiauton renkaista kuorma-auton ja teollisuusrenkaisiin. Työntekijöitä on 33 ja yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli 61 MEUR.

Kansainvälinen Continental Rengas Oy etsii oma-aloitteista ja aktiivista Sales & System Specialistia Espooseen. Tulet toimimaan osana Continentalin raskaiden renkaiden myyntitiimiä. Sales & Systems Specialistina vastaat paikallisesti konsernin omien myyntiä tukevien järjestelmien käytöstä. Tehtävänäsi on huolehtia järjestelmien ylläpidosta sekä erilaisista järjestelmään liittyvistä kehityshankkeista. Tehtävässäsi koulutat myös asiakkaita järjestelmien tehokkaaseen käyttöön sekä tuet heitä tarvittaessa. Sales & System Specialistina osallistut lisäksi muihin myynnin tukeen liittyviin tehtäviin kuten hinnoitteluun, tuotehallintaan sekä Business Intelligence tietojen ylläpitoon ja raportointiin.

Tässä tehtävässä tulet toimimaan eri sidosryhmien kanssa sekä kotimaassa että ulkomailla. Sales & System Specialistin tukena on konsernin laaja asiantuntijaverkosto. Lisäksi olet osa Pohjoismaista virtuaalitiimiä. Etsimämme henkilö onkin utelias, itseohjautuva ja aikaansaava. Tehtävässä menestyminen vaatii organisointi- ja asiakaspalvelutaitoja sekä potentiaalia ja motivaatiota kehittyä osaavaksi Sales & System Specialistiksi!

Edellytämme: 

– Soveltuvaa tietoteknistä koulutustaustaa
– Kokemusta järjestelmien parissa työskentelystä
– Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä rohkeutta työskennellä asiakasrajapinnassa
– Sujuvia suomen ja englannin kielen viestintätaitoja

Continental Rengas Oy tarjoaa: 

– Kansainvälisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset aidosti vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja kehittymiseesi
– Laaja-alaisen toimenkuvan matalahierarkisessa organisaatiossa
– Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä omalla uralla työkokemuksen karttuessa
– Joustavat työskentelyajat
– Kilpailukykyiset edut ja toimiston hienolla näköalalla hyvien kulkuyhteyksien varrella

Oletko etsimämme itseohjautuva ja rohkea Sales & System Specialist? Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maanantaina 20.11.2017 mennessä täältä: https://apply.atalent.fi/continental-rengas-sales-system-specialist-11-2017. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä milloin pystyisit aloittamaan. Huomioithan, että voit hakea tätä tehtävää joko suomen tai englanninkielisillä hakudokumenteilla.

Yritykseen voit tutustua osoitteessa: https://www.continental-rengas.fi . Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager Mia Paatsalolta (mia.paatsalo[ät]atalent.fi, 050 4680 610).

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.