Tilintarkastusassistentti – Digital Audit Company Oy, DL: 21.11.

Tyyppi: määräaikainen, osa-aikainen
Suositusvuosikurssi: 2.-4.vsk.
Kesto: 15.1.-30.6.2018
Työaika: noin 10-37,5h/vk, joustava
Toivottu aloituspäivämäärä: Tammikuu 2018
Työpaikan sijainti: Vantaa, mahdollisuus etätyöhön
Haku-DL: 21.11.2017

Onko haaveissasi tilintarkastajan ura? Haluatko ensimmäisen askeleen lähemmäs tätä haavetta? Digital Audit Company Oy etsii joukkoonsa tilintarkastusassistenttia tammikuun alusta lähtien (2.-4.vsk.)

Digital Audit Company on nuori ja kasvava sähköinen tilintarkastusyhteisö. Yhtiön toimisto sijaitsee Gate8 Business Parkissa, Vantaalla. Palvelumme sisältävät tilintarkastuspalveluiden lisäksi myös veropalvelut sekä erilaiset yritysjärjestelyihin liittyvät palvelut. Asiakaskuntamme muodostuu useilta eri toimialoilla toimivista omistuspohjaltaan vaihtelevista yrityksistä, ydinosaamisalueemme ollessa perhe- ja yksityisomisteisissa yhtiöissä. KHT- ja HT-tilintarkastajia yhtiössä on yhteensä 6 kpl. Kaikki tilintarkastajamme ovat kokeneita alan ammattilaisia. Työtapamme ovat nykyaikaiset ja käytämme moderneja työvälineitä tarkastuksessa.

Digital Audit Company etsii nyt joukkoonsa tilintarkastusassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen. Tilintarkastusassistenttina olet mukana tiedonhakuun, aineiston läpikäyntiin, sen tarkastukseen ja dokumentointiin liittyvissä tehtävissä. Lisäksi pääset mukaan suunnitelmien ja analyysien toteuttamiseen. Tilintarkastusprosessimme on täysin sähköinen, joten toivomme sinulta näppäryyttä ja nopeaa oppimiskykyä sähköisten järjestelmien osalta.

Sinulla on vähintään teoreettista osaamista tilintarkastukseen liittyen ja olet mahdollisesti ollut taloushallinnon kesätöissä tai kartuttanut hieman kokemusta muualta. Roolia voidaan räätälöidä osaamistasosi ja aiemman kokemuksesi huomioiden.

Työntekijänä toivomme sinulta oma-aloitteista ja tarkkaa työotetta sekä halua kehittyä omalla alallasi. Työ sopii erinomaisesti opiskelijalle, joka haluaa opintojen ohessa kerryttää oman alan työkokemusta tilintarkastuksen parissa, sillä pääset vaikuttamaan siihen koska ja missä työskentelet.

Hakijalta edellytetään:

-Relevanttia opintotaustaa esimerkiksi laskentatoimen, verotuksen tai yhtiöoikeuden parista
-Vähintään opintojen kautta kertynyttä ymmärrystä tilintarkastukseen liittyen
-Oma-aloitteista työotetta

-Tarkkuutta ja tehokkuutta
-Excel-osaamista
-Erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen hallintaa

Lisäksi eduksi luetaan:

-Aikaisempi relevantti työkokemus
-Osaamista taloushallinnon ohjelmista kuten Procountorista
-Hyvät projektinhallintataidot

Digital Audit tarjoaa:

– Mahdollisuuden päästä oppimaan PK-yritysten tilintarkastusprosesseista osaavien asiantuntijoiden johdolla

-Mahdollisuus etätyöhön ja omien työskentelyajankohtien määrittämiseen
-Modernit työvälineet ja viihtyisät tilat aivan Jumbon kupeessa
-Kuntosalin
Olisiko tässä sinun työpaikkasi? Lähetä viimeistään 21.11.2017 CV:si, hakemuskirjeesi mielellään PDF-tiedostoina täällä: https://apply.atalent.fi/digital-audit-company-tilintarkastusassistentti-11-2017. Jos sinulla on LinkedIn profiili, niin liitäthän linkin mukaan hakemukseesi. Ilmoitathan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Digital Audit Companyyn, määräaikaisuuden jälkeen on mahdollista keskustella jatkosta. Digital Audit Companysta voit lukea lisää osoitteessa: http://digitalauditcompany.fi/. Tehtävään ja hakuprosessiin liittyen voit olla yhteyksissä Recruitment Manager Anna Oikariseen (+358 50 415 5345, anna.oikarinen(ät)atalent.fi).

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.