Äänestä vuoden boomaria ja luennoitsijaa!

Boomi etsii vuonna 2017 ansioitunutta boomaria ja luennoitsijaa.

Vuoden boomarin tuntomerkkeihin kuuluvat niin ansioitunut ja pyyteetön työ yhdistyksen hyväksi kuin yleinen positiivisuus ja aktiivisuus toiminnassamme. Vuoden boomariksi haetaan hallituksen ulkopuolella vaikuttanutta vähintään toisen vuoden opiskelijaa. Vuoden luennoitsijaksi haemme opiskelijalähtöistä ja opetuksesta innostunutta luennoitsijaa, jonka toiminta auttaa ja motivoi opiskelijaa oppimaan.

Joulukuun aikana Boomin jäsenet saivat ehdottaa kyseisiin titteleihin ehdokkaita, joiden väliltä jäsenet saavat äänestää 31.1.2018 asti. Vuoden boomari ja vuoden luennoitsija -huomionosoitukset julkistetaan Boomin 50. vuosijuhlassa 9.3.2018.

Siirry heti alla olevaan osoitteeseen ja anna äänesi kuulua!

https://goo.gl/forms/nVtdvp73IFLa7iBu2

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.