Deloitten vero-case-ilta 23.1.2018

Deloitte kutsuu vero-oikeuden opiskelusta ja työurasta kiinnostuneet kauppatieteiden opiskelijat Tampereella järjestettävään vero-case-iltaan Tulli Business Parkin tiloihin. Tapahtuma järjestetään osana Tampereen yliopiston vero-oikeuden case-kurssia, mutta tapahtuma on avoin myös niille, jotka eivät ole kurssilla.
 
Illan tarkoituksena on, että pääset tutustumaan veroasiantuntijan työtehtäviin todellista tilannetta jäljittelevän casen avulla. Tukenasi ovat aineisto, muut ryhmän jäsenet ja Deloitten konsulttien sparraus  – sekä tietysti turvallinen ympäristö. Casessa pääset hyödyntämään elinkeinoverotuksen, henkilöverotuksen ja arvonlisäverotuksen tietämystäsi, sekä ennen kaikkea oppimaan tietojen soveltamisesta käytäntöön.
 
Casen ratkaisemisen ja purkamisen jälkeen ilta jatkuu Tulli Business Parkin tiloissa. Tarjolla on syötävää, juotavaa ja vapaamuotoista seurustelua. Asiantuntijamme kertovat mielellään verokonsultoinnin uramahdollisuuksista, Deloittesta työnantajana sekä traineeohjelmastamme.
 
Suosittelemme osallistumista verokonsultoinnin urasta kiinnostuneille +2. vuoden opiskelijoille. Jos olet lisäksi hakemassa Deloitten veropalvelujen traineeksi nyt tai myöhemmin vuoden aikana, tarjoamme tilaisuuden jättää nimesi muistiin ja mahdollisuuden vaikuttaa hakuprosessiin. Nyt avoinna oleva haku sulkeutuu 24. tammikuuta.
 
Ohjelma alkaa klo 17.00 osoitteessa Åkerlundinkatu 11. Mikäli et ole kurssilla, pyydämme ilmoittautumaan mukaan sähköpostilla matti.urpilainen@uta.fi viimeistään 17. tammikuuta. Ilmoitathan nimesi ja opiskelijanumerosi.
 
Lämpimästi tervetuloa!
Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.