Kuka, mitä, miten – esittelyssä häirintätukihenkilöt

Oletko kokenut joutuneesi häirinnän uhriksi tai mietityttääkö jokin asia liittyen ainejärjestöömme?

Häirintää voivat olla monet asiat kuten loukkaavat ja asiattomat puheet, soitot, viestit (myös sosiaalinen media) tai käyttäytyminen joka voi olla esimerkiksi rasistista tai flirttailevaa. Boomi ry tuomitsee kaikenlaisen kiusaamisen ja toisien henkilöiden asiattoman häiriköimisen. Jos kuitenkin joku joutuu asiattoman käyttäytymisen uhriksi on tärkeää, että kukaan ei jää yksin tässä tilanteesta.

Tämän vuoksi on Boomi ry valinnut opiskelijoidensa keskuudesta häirintätukihenkilöikseen Karita Liljeroosin ja Eppu Kiiskilän. Jos koet joutuneesi häirinnän uhriksi tai haluat puhua muista mieltä painavista asioista, ota heihin yhteyttä. Häirintätukihenkilöillä on vaitiolovelvollisuus ja heille voit puhua luottamuksellisesti. He voivat tarvittaessa auttaa asian viemistä eteenpäin henkilön niin halutessaan ja tekevät yhteistyötä eri yliopiston tahojen sekä ainejärjestön kanssa.

Häirintätukihenkilöt toivovatkin, että heihin otettaisiin rohkeasti yhteyttä myös pienistä asioista, koska kenenkään ei ole tarkoitus jäädä yksin.

Häirintätukihenkilöihin voi ottaa yhteyttä monella eri tavalla:

– Voit lähettää heille viestiä sähköpostiosoitteeseen hairinta@boomi.fi. Jos haluat, että vain toinen häirintätukihenkilöistä lukee viestin, kirjoita haluamasi henkilön nimi aihekenttään. Tällöin kukaan muu ei lue tätä viestiä.
– Voit lähettää heille Facebookin kautta viestiä.
– Häirintätukihenkilöitä voi aina lähestyä kasvokkain yliopistolla tai vapaa-ajalla.
– Häirintätukihenkilöt ovat aina tavattavissa Bolakoirapäivän yhteydessä.

Keitä häirintätukihenkilöt sitten ovat?

Olen Karita, neljännen vuoden boomari ja Tampereen oma kasvatti. Luen pääaineenani johtamista ja sivuaineeni ovat psykologia ja yritysjuridiikka. Minulla on tärkeää, että meidän kaikkien on hyvä olla yliopistossa ja voimme oppia uutta myös luentosalien ulkopuolelta. On hienoa, kuinka jatkuvasti saamme mahdollisuuksia tutustua uusiin ihmisiin ja tehdä yhteistyötä heidän kanssaan.

Vapaa-ajallani minut löytää joko juoksukentiltä tai kisakatsomon puolelta sekä bolasta kahvilla. Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli jokin asia mietityttää tai tule muuten vaan juttelemaan ja kuluttamaan Bolan sohvaa kanssani.

Olen Eppu, paljasjalkainen tamperelainen ja toisen vuoden boomari. Pääaineenani luen laskentatoimea ja siinä sivussa taloustiedettä ja rahoitusta. Vapaa-aikani käytän urheillen sekä kavereiden kanssa hengaillen. Sen lisäksi minut löytää myös usein Bolasta kahvilla.

Mielestäni on tärkeää, että yliopistossa on avoin ja positiivinen tunnelma, ja että kaikilla on tervetullut sekä kotoisa fiilis. Minuun voi ottaa yhteyttä oli asia mikä tahansa, joten jos jokin asia mietityttää tai haluat vaikka vain kahvifrendin bolassa, niin tule ihmeessä juttelemaan!

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.