Asiakasneuvoja – OP Keskitetty palvelutuotanto, DL: 13.5.

Työaika: Osa-aikainen, määräaikainen 6kk
Haettu tausta: Opintojen oheen
Sijainti: Tampere
Aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian
Haun deadline: 13.5.2018

Etsimme OP Keskitettyyn palvelutuotantoon ruotsinkielentaitoisia asiakasneuvojia henkilöasiakkaiden vakuutuspalveluihin Tampereelle.

Asiakasneuvojana opastat ja autat asiakkaita heidän vakuutusasioihin liittyvissä kysymyksissä. Hoidat asiakasyhteydenottoja puhelimitse, sekä verkkoviestien kautta. Tavoitteenasi on hoitaa asiakkaiden asiat kerralla kuntoon. Tämä edellyttää lupausten pitämistä, rohkeutta tehdä päätöksiä, kykyä kuunnella ja tarjota asiakkaiselle paras mahdollinen ratkaisu heidän tarpeisiinsa. Asiakkailta tulevien yhteydenottojen lisäksi olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin ja osaat tunnistaa myyntimahdollisuudet, sekä rohkenet tarttua niihin.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien parissa finanssimaailman eturivissä. Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi ja asiantunteva sekä innostunut tiimi auttaa ja tukee sinua.

Oletko ¨match¨ tähän tehtävään?
Olet asiakaspalveluhenkinen ja asiakastyytyväisyys on sinulle tärkeää. Palvelet asiakkaita iloisella asenteella ja ratkaisukeskeisesti. Nautit tavoitteista ja teet aktiivisesti töitä niiden saavuttamiseksi. Omaksut uusia asioita nopeasti ja haluat oppia uutta. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, etkä pelkää ottaa myyntihattua esiin, kun havaitset myyntimahdollisuuden.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
– Sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa
– Asiakaspalvelukokemusta
– Hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä omaksua uudet järjestelmät nopeasti

Eduksi katsotaan:
– Aiempi kokemus puhelintyöskentelystä

Työsuhde alkaa kuuden kuukauden vuokratyösuhteella Studentworkin kautta. Aloitus tehtävässä on kesäkuun alussa, ja työsuhde alkaa 4-6 viikon mittaisella perehdytysjaksolla, jonka aikana tuntimäärä on 37,5h/vko. Perehdytysjakson jälkeen tunteja on 20–37,5/vko, ja työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7.50–22.05, ja lauantaisin 9.45–16.15. Perehdytysjakson aikana sinun tulee pystyä työskentelemään 37,5h viikossa. Lisäksi toivomme, että pystyt työskentelemään iltaisin ja tarvittaessa lauantaisin. Valituille henkilöille tehdään huumausainetesti ja luottotiedot tarkistetaan.

Hakuohjeet
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 13.5.2018. Aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin Consultant Manager Wilma Vilen (wilma.vilen@studentwork.com, 0409402670).

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.