Myymäläpäällikkö – Oy Casa Security Ab (IB Bokhandel), DL: 22.5.

Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Suositusvuosikurssi: Joustava
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työaika: 15-30h/vko
Sijainti: Arkadiankatu 22, HELSINKI
Haku-DL: 22.5.2018

IB Bokhandel on Hankenin (Svenska Handelshögskolan) tiloissa sijaitseva kirjakauppa. IB:n tarjontaan lukeutuu opiskelutarvikkeet ja opintokirjat sekä tulostus- ja kopiopalvelut. IB on palvellut opiskelijoita ja asiakkaita jo yli 40 vuoden ajan.

Casa Security Ab (IB Bokhandel) etsii nyt vastuullista ja innovatiivista Myymäläpäällikköä vastaamaan IB Bokhandel -liikkeen toiminnasta Helsingissä. Tarkemmin tulet Myymäläpäällikkönä vastaamaan koko kirjakaupan operatiivisesta toiminnasta, muun muassa asiakaspalvelusta, ostoista, laskutuksesta ja markkinoinnista, ja tästä syystä erityisesti yrittäjähenkistä ajattelutapaa arvostetaan!

Työsuhde alkaa kokoaikaisena elokuussa 2018, mutta toivomme, että voisit aloittaa osa-aikaisena tuntityöntekijänä (sopimuksen mukaan n. 15h/vko) toukokuusta 2018 lähtien, jotta ehtisit tutustua liikkeen toimintaan ennen kuin pääset aloittamaan oikein toden teolla!

Mitä edellytämme sinulta?

– Aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
– Liikkeen vetämiseen liittyvien taloudellisten raporttien perusymmärrys
– Positiivista asennetta
– Suomen, ruotsin ja englannin kielen sujuvaa osaamista

Mitä Oy Casa Security Ab voi tarjota sinulle?

– Monipuoliset työtehtävät
– Mahdollisuuden niin johtaa kuin myös kehittää yrityksen liiketoimintaa
– Aktiivisen hallituksen sparrauksen ja tuen

Jos olet sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut henkilö, joka syttyy asiakaspalvelusta, saatat olla etsimämme Myymäläpäällikkö! Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi ja suoritamme ensimmäisen vaiheen haastatteluita jo hakuaikana, joten lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi pikimmiten: https://apply.atalent.fi/oy-casa-security-ab-ib-bokhandel-myymalapaallikko-butikschef-5-2018. Haku päättyy 22.05.2018. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa työt!

Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager Mikaela Johanssonilta (mikaela.johansson[ät]atalent.fi, +358 50 251 2400).

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.