Recruitment Intern – aTalent Recruiting, DL: 16.5.

Työaika: Osa-aikainen, määräaikainen elokuu-joulukuu 2018
Haettu tausta: 3.-5. vsk
Sijainti: Autotalo, Kamppi
Aloituspäivämäärä: Elokuu 2018
Haun deadline: 16.5.2018

aTalent Recruiting on nuorten kaupan, IT:n ja tekniikan alan ammattilaisten työllistämiseen ja urakehitykseen keskittynyt rekrytointi- ja konsultointiyritys. Olemme kasvaneet 14 vuodessa ainejärjestöjen visionäärisestä aloituksesta yli 50 hengen yritykseksi. Meillä on luontainen kilpailuetu kohderyhmämme tuntemisessa ja tavoittamisessa, sillä olemme Aalto-yliopiston aine- ja alumnijärjestöjen omistuksessa eli olemme läsnä siellä, missä kohderyhmämmekin on. Todellisena kasvuyrityksenä tavoittelemme tänä vuonna yli 50% kasvua. Voimakas kasvu ja markkinoiden laadukkain palvelu vaatii kovatasoisen ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tiimin. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että meillä viihdytään ja oma työ koetaan haastavaksi ja merkitykselliseksi!

Haemme nyt huipputiimiimme kahta rekrytointiharjoittelijaa! Viiden kuukauden palkallisen harjoittelun aikana autat rekrytointitiimiämme varmistamaan, että aTalentin asiakasyritykset sekä kaupallisen, teknisen ja it-alan aloittelevat ammattilaiset kohtaavat toisensa. Pääset osallistumaan monipuolisesti rekrytointiprosessin eri vaiheisiin, kuten työpaikkailmoitusten laatimiseen ja kohdistamiseen, hakijayhteydenpitoon ja palautteen antamiseen. Rekrytointiharjoittelijana pääset myös edustamaan aTalentia erilaisissa rekrytointitapahtumissa. Syksyn mittaan saat vastuullesi lisäksi omia kehitysprojekteja sekä varmistat itsenäisellä otteella, että toimiston arki rullaa sujuvasti eteenpäin. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus kartuttaa kokemusta rekrytoinnin ja hakijamarkkinoinnin parissa, kohdata monen alan ammattilaisia sekä seurata lähietäisyydeltä kasvuyrityksen toimintaa.

Meillä työskentely on joustavaa ja itsenäistä. Pystytkin mainiosti yhdistämään työn opintojen oheen. Viikoittainen työaika on 15-38h. Toimistolla sekä erilaisissa tapahtumissa työskentelyn lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tehdä etätöitä. Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen, ja pääset käsiksi työtehtäviisi jo ensimmäisestä päivästä lähtien.

 

Edellytämme:

 • Halua ja kiinnostusta oppia rekrytoinneista sekä kehittyä alan osaajaksi
 • Proaktiivista ja yrittäjähenkistä asennetta
 • Sosiaalista rohkeutta ja kuuntelutaitoa
 • Luovuutta ja ongelmanratkaisutaitoja
 • Päivittäistä organisointikykyä ja taitoa priorisoida laaja-alaisia tehtäviä
 • Palveluasennetta ja erinomaisia viestinnällisiä taitoja (vähintään suomi ja englanti)
 • Relevantteja korkeakouluopintoja (esim. kaupallinen, valtiotieteellinen, kasvatustieteellinen, teknillinen)

 

Eduksi luemme:

 • IT-alan tai jonkin muun teknisen alan ymmärryksen, sillä yhä useampi asiakasyrityksemme toimii näillä sektoreilla
 • Myyntihenkisyyden
 • Aiemman kokemuksen rekrytointi- tai HR-alan tehtävistä

 

Tarjoamme:

 • Aidosti merkityksellisen työn – meillä pääset vaikuttamaan nuorten ammattilaisten työllistymiseen
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 • Energisen ja ammattitaitoisen työyhteisön, jonka tuella kasvaa alan ammattilaiseksi
 • Toimiston keskeisellä sijainnilla Kampin Autotalossa
 • Mahdollisuuden päästä kokemaan kasvuyrityksen dynaamisuuden ja näkemään rekrytointiyrityksen toiminnan koko kirjon
 • Monipuolisia etenemismahdollisuuksia omien mielenkiinnonkohteiden mukaan harjoittelun jälkeen  

Mikäli haluat mukaan kehittämään nuorten ammattilaisten asiaa ajavaa, voimakkaasti kasvavaa yritystä, lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 16.5.2018 täällä: https://apply.atalent.fi/atalent-recruiting-recruitment-intern-5-2018. Ilmoitathan hakemuksessasi lisätiedot sinulle sopivasta tuntimäärästä viikkotasolla, sekä milloin voisit aloittaa. Mikäli olet kiinnostunut harjoittelujaksosta keväällä 2019, ilmoita myös siitä.

 

Hakuaikataulumme on seuraavanlainen:

Pe 4.5- Ke 16.5 Haku auki

Pe 18.5- Ti 21.5 Ensimmäisen kierroksen haastattelut videon välityksellä

To 24.5- Ma 28.5 Toisen kierroksen haastattelu aTalentin toimistolla osoitteessa Salomonkatu 17B, Helsinki

Pe 1.6. mennessä lopulliset valinnat

aTalentiin voit tutustua tarkemmin täällä www.atalent.fi. Käy ihmeessä kurkkaamassa meidän meininkiä myös Instagramissa (@aTalentRecruiting) ja lukemassa lisää Twitteristä (@aTalentR) tai LinkedInista (aTalent Recruiting). Kevään 2018 harjoittelijat Tiia, Ilona ja Julia kertovat fiiliksistään täällä: https://atalent.fi/blog/uudet-rekrytointiharjoittelijat-esittaytyvat/. Jos haluat jutella tarkemmin, soita Tiialle (050 4016298), Ilonalle (050 5716195) tai Julialle (040 5215168)!

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.