Sales & Management Consultant – Meltwater, DL: 15.5.

Työaika: Kokopäiväinen, vakituinen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe
Sijainti: Helsinki
Aloituspäivämäärä: Elokuu 218
Haun deadline: 15.5.2018

Meltwater perustettiin Suomeen kymmenen vuotta sitten neljän hengen voimin. Silloin visio oli tarjota yritysten avainhenkilöille tärkeää tietoa seulomalla toimiala-ja uutislähteitä reaaliaikaisesti. Start-up visio toteutui ja tätä palvelua kutsutaan nykypäivänä media- ja toimialaseurannaksi. Yritysten päätöksenteko muuttu ja uskomme, että kilpailijoiden edellä pysyvät ne yritykset, jotka pystyvät parhaiten tulkitsemaan ulkoista dataa ja tekemään siihen perustuvia päätöksiä. Tänä päivänä Meltwater on viestinnän B2B SaaS-palvelujen markkinajohtaja ja meillä on 26,000 yritysasiakasta, 1700 työntekijää ja 60 toimistoa kansainvälisesti.

Suomessa olemme kasvaneet tuloksellisesti joka vuosi, tuoneet markkinoille uusia mm. tekoälyyn perustuvia tuotteita ja rekrytoineet 65 mahtavaa kollegaa! Tutustu arkeemme #lifeatmeltwater instatililtämme tästä.

Pyrkimyksemme on kasvaa ja mahdollistaa mielenkiintoisia ja kehittäviä urapolkuja myös tulevaisuudessa. Haemme lisäystä Client Acquisition yksikköömme, Sales & Management Consultantiksi. New business- yksikössämme on viimeisen 3 vuoden aikana ylennetty kuusi henkilöä Sales Manageriksi ja kolme yksikönvetäjäksi. Kahden viime vuoden aikana neljä henkilöä on jatkanut uraansa ulkomailla, mm. San Fransiscossa, Lontoossa, Manchesterissa ja Schaffhausenissa.

Yhteisten tavoitteiden ja menestyksen eteen on tehty paljon töitä. Samalla on syntynyt mahtava työyhteisö, jossa toisten menestystä ja uralla etenemistä tuetaan ja onnistumisia juhlistetaan yhdessä. Mikäli sinua kiinnostaa meidän top-myyjien piirteet ja vahvuudet, katso ne tästä.

Haemme mukaan henkilöitä, joilla on:

  • Korkeakoulututkinto
  • Tiimityöskentelykyky
  • Kiinnostusta oppia B2B-myynnin taido
  • Kokemusta ja / tai halua tehdä työtä tulosorientoituneessa ympäristössä
  • Draivia ja staminaa tehdä tavoitteellisesti töitä onnistumisen eteen
  • Vahvat kommunikaatiotaidot ja sujuva suomen kieli
  • Kiinnostus yritysmaailmaa ja eri alan yrityksiä kohtaan
  • Esimiespotentiaalia ja halua rakentaa uraa johtotehtäviin

Mitä Sales & Management Consultant tekee?

Vastuullasi on uusien yritysasiakkaiden kontaktointi, neuvottelu ja yhteistyön solmiminen. Työskentelet yhdessä tiimin ja esimiehesi kanssa, mutta pääset vastaamaan omasta myyntiprosessistasi ja kehityt digitaalisen mediaseurannan asiantuntijaksi. Käyt keskusteluita päivittäin toimitusjohtajien, markkinointi- ja viestintäjohtajien kanssa siitä, miten he voivat hyödyntää ulkoista dataa heidän päätöksenteossaan hyödyntäen mm. tekoälyä.

Varmistamme onnistumisesi hyvällä koulutuksella, jossa opit kattavat lähtötiedot alastamme, tuotteistamme, sekä B2B-myynnistä. Mikäli koulutuksemme kiinnostaa sinua, katso mitä mieltä aikaisemmat “newbiet” ovat olleet siitä: https://vimeo.com/264221723

Lupaamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa opit päivittäin uutta yrityksistä ja eri toimialoista, sekä digitaalisesta markkinoinnista ja viestinnästä. Tehtävään valituille tarjoamme mahdollisuuden oman uran nousujohteiseen kehittämiseen ja myöhemmin mahdollisuuden kansainväliseen uraan, jonka mahdollistavat Meltwaterin yli 60 toimistoa viidellä eri mantereella.

Ammatillisten kehitysmahdollisuuksien lisäksi meillä on muuten ihan ässät työkaverit! Katso videomme tästä.

Lähetäthän hakemuksesi meille viimeistään ti 15.5 mennessä. Hakemuksia käydään läpi siinä järjestyksessä, kun ne meille tulevat ja haastatteluita pyritään järjestämään myös jo ennen viimeistä hakupäivää.

Lisätietoja roolista ja rekrytointiprosessista antaa Mia Berglund – Talent Acquisition Manager, Finland | mia.berglund@meltwater.com | 0417549611

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.