Taloushallinnon ammattilainen – Talenom Yritystilit Oy, DL: ASAP

Tyyppi: Kokoaikainen
Työaika: Täyspäiväinen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe
Sijainti: Tampere
Aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Haun deadline: ASAP

Talenom on vuonna 1972 perustettu tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tilitoimistopalveluja sekä muita sen asiakkaiden liiketoimintaa tukevia asiantuntijapalveluja. Yhtiöllä on omaa ohjelmistokehitystä ja se tarjoaa tilitoimistoasiakkailleen sähköisen taloushallinnon työkaluja.


Talenom-konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 37 miljoonaa euroa, ja liikevaihto kasvoi vuoteen 2015 verrattuna 12,0 %. Talenomin kasvuhistoria on vahva – liikevaihdon keskimääräinen vuosikasvu 2011 – 2016 oli noin 13 %. Talenom Oyj:n osakkeet on noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:n pörssilistalla.

Etsimme taloushallinnon ammattilaista asiantuntijayritykseen Tampereelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tässä roolissa pääset keskittymään monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin, joissa kirsikkana kakun päällä on asiakaspalvelu. Tämä tehtävä ei ole ainoastaan perinteistä kirjanpitoa, vaan isossa roolissa on myös asiakkaan tarpeiden tunnistaminen ja niihin vastaaminen. Tehtävä sopii sinulle, joka olet valmistunut korkeakoulusta ja näet itsesi taloushallinnon monipuolisena osaajana. Tehtävä edellyttää itsenäistä ja vastuullista työskentelyä. Sinä itse sovit asiakaskontaktit ja tarvittaessa olet valmis joustamaan asiakkaiden tarpeiden vaatiessa. Talenomilla on paljon erilaisia palveluita, siksi sinulla pitääkin olla kokonaisvaltaista ymmärrystä talousasioista. Mikäli sinulla on kokemusta tilinpäätöksestä ja osaat tulkita tulosta ja tasetta, hae rohkeasti tähän tehtävään.

Valttikorttina tässä tehtävässä on vastuullisuus ja itsenäisen työskentelytavan omaksuminen. Jos takataskustasi löytyy vielä ulospäinsuuntautuneisuutta ja palava halu kehittää itseäsi voisit olla täydellinen match tähän tehtävään. Tämä on erinomainen mahdollisuus päästä työskentelemään kasvavaan yritykseen, jossa saat ymprärillesi kokeneita osaajia ja vahvan tiimikulttuurin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

• Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (KTM tai laskentapuolen tradenomi)
• Työkokemusta tilinpäätöksestä
• Erilaisten ongelmatilanteiden ratkaisu- ja käsittelytaitoja
• Erinomaiset vuorovaikutustaidot
• Suomen kielen taitoa
• Itsenäistä ja vastuullista otetta työtehtäviin

Aloitamme sopivien hakijoiden haastattelun jo hakuprosessin aikana, joten hae tehtävään, vaikka heti! Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä hakemuksesi meille nettisivujemme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Eveliina Roininen (puh. 0406512293 tai eveliina.roininen@studentwork.com).

Meidän tarinamme

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.


Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.