Tilintarkastusasiantuntija – KPMG, DL: 31.7.

Tyyppi: Vakituinen
Työaika: Täyspäiväinen
Haettu tausta: Opintojen oppuvaihe
Sijainti: Tampere
Aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Haun deadline: 31.7.

Koetko jokaisen päivän mahdollisuudeksi kehittyä ja mennä eteenpäin? Haluatko olla mukanamme rakentamassa asiakkaidemme menestystä?

Voit olla yksi meistä.

KPMG on globaali ja samalla vahvasti paikallinen asiantuntijaorganisaatio. Suomessa meitä KPMG:läisiä on jo yli 1000 ja toimimme 22 eri paikkakunnalla. Tarjoamme asiakkaillemme tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluita. Tilintarkastuspalveluissamme työskentelee tällä hetkellä lähes 400 asiantuntijaa ja olemme 90 vuoden toimialakokemuksellamme Suomen vanhin tilintarkastustoimisto.

Etsimme nyt Tampereen toimistollemme Tilintarkastusryhmään asiantuntijaa, jolla on useamman vuoden kokemus tilintarkastuksesta tai taloushallinnon monipuolisista tehtävistä.

Olemme viime vuosien aikana kasvaneet voimakkaasti ja Tampereella meitä on jo 60 eri palvelualueiden asiantuntijaa. Haemme nyt työkaveriksemme kokenutta asiantuntijaa ottamaan vastaan mielenkiintoisia haasteita kasvun polulla. Tampereen toimiston asiakaskunta koostuu julkisesti listatuista yhtiöistä, PK-sektorin asiakkaista sekä julkisyhteisöistä ja yleishyödyllisistä yhteisöistä.

Tulet työskentelemään laajan asiakaskuntamme parissa tilintarkastajana hyvässä työporukassa. Eduksi katsotaan, että sinulla on valmiudet ymmärtää asiakkaidemme haasteita myös tilintarkastuksen ulkopuolelta ja olet yrittäjähenkinen. Tehtävien sisältöä voidaan painottaa aikaisemman työkokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Haluamme mahdollistaa sinulle koko potentiaalisi hyödyntämisen sekä tarjota sinulle hyvän ja osaamistasi vastaavan urakehityksen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää
soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vähintään kolmen vuoden työkokemusta tilintarkastuksesta tai taloushallinnon monipuolisista tehtävistä. Eduksi katsotaan, mikäli olet auktorisoitu HT-/KHT-/JHT-tilintarkastaja.

Nautit lisäarvon tuottamisesta asiakkaalle, ymmärrät kokonaisuuksia ja osaat palvella asiakastasi kokonaistarpeet huomioiden. Vaikka sinulla olisi jo vankkakin kokemus, olet oppimishaluinen tekijä. Teet mielelläsi töitä myös yhdessä ja siedät hyvin painetta. Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito on välttämättömyys tässä tehtävässä.

Tarjoamme Sinulle
mielenkiintoisen tehtäväkentän monipuolisen ja edelleen kasvavan asiakaskuntamme parissa. Kompensaatiomme muodostuu kilpailukykyisestä kokonaispalkkauksesta. Tarjoamme lisäksi hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet, mahdollisuuden monipuoliseen vapaa-ajan toimintaan sekä laaja-alaiset työhyvinvointia tukevat palvelut sekä yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön

Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Assi Lintula puh. +358 40 7062736

Toimi nopeasti ja jätä CV ja hakemuksesi osoitteessa www.kpmg.fi/rekry viimeistään 31.7.2018.

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.