Hae toimihenkilöksi

Boomille haetaan vuoden 2018 alussa kautensa aloittavia toimihenkilöitä. Hae 3.12. mennessä! Haussa on seuraavat toimihenkilöt:

Liikuntatoimihenkilö
Mentorointitoimihenkilö
Päätoimittaja

Toimihenkilöhaku on auki 3.12 asti, jonka jälkeen hallitus valitsee toimijat. Hakemukset ovat vapaamuotoisia, maksimissaan yhden A4:n pituisia. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen pj@boomi.fi. Toimihenkilöiden kaudet ovat vähintään vuoden mittaisia. Pestissä on mahdollista jatkaa myös pidempään.

 

Liikuntatoimihenkilö

Liikuntatoimihenkilö vastaa kaikesta Boomin liikuntatoiminnasta. Tässä apunaan hänellä on myös oma jaosto, BoomSport. Liikuntatoimihenkilön pesti on hyvä sekoitus selkeää vuosikelloa ja mahdollisuuksia toteuttaa juuri niitä asioita mitä itse haluat. Liikuntatoimihenkilön tehtävät vastuuttavat ja palkitsevat hyvin, mutta muutakin ehtii pestin lisäksi hyvin tehdä. Liikuntatoimihenkilön ja BoomSportin tehtäviin kuuluvat muun muassa:
– kuukausittaiset lajikokeilut
– Vappuviikkojen liikuntatapahtuma
– Smurffiviikkojen liikuntapäivä
– StudentRUN
– SporttiAppro (yhdessä hallituksen projektivastaavan kanssa)
– Boomin liikuntavuorojen koordinointi
– Syysvaellus
– mitä ikinä haluaakaan tehdä!

Hae liikuntatoimihenkilöksi, jos koet olevasi organisointikykyinen, tykkäät työskennellä ihmisten kanssa, ja ennen kaikkea haluat päästä kehittämään Boomin liikuntatoimintaa entisestään! Lisätietoja voit kysellä suoraan Henna Kunnakselta, Facebookissa tai liikunta@boomi.fi !

Mentorointitoimihenkilö

Mentorointitoimihenkilön vastuulle kuuluu koordinoida Boomin vuotuista mentorointiprojektia. Tämä tarkoittaa yhteistapaamisten järjestämistä (3-4 kappaletta), yhteydenpitoa mentoriparien kanssa sekä seuraavan vuoden mentorien ja aktorien hankintaa. Lisäksi mentoritoimihenkilön on hyvä edustaa erilaisissa tapahtumissa, missä voi tutustua boomareita mahdollisesti kiinnostaviin mentoriehdokkaisiin.

Mentorointitoimihenkilön pesti on vasta vuoden vanha, joten pestinhaltijana pääset kehittämään toimea myös näkemyksesi mukaan. Mentoritoimihenkilön ei tarvitse olla välttämättä itse käynyt mentorointia, vaikkakin siitä voi toki apua olla pestissä. Toimihenkilön ominaispiirteissä korostuvat organisointitaito, auttavainen luonne ja palo tapahtumajärjestämiseen.

Voit kysyä lisää pestistä nykyiseltä pestinhaltijalta Matilda Hytöseltä: mentorointi@boomi.fi tai 040 7492955

Päätoimittaja

Vuosien saatossa jo legendaksi muodostunut VapaaBoomari tarvitsee päätoimittajansa! Tehtäviisi päätoimittajana kuuluu lehden sisällön suunnittelu viisi kertaa vuodessa yhdessä VB:n toimituksen kanssa, julkaisujen suunnittelu ja kasaaminen! Vastaat siis toimitusjaoston tehtävien delegoinnista ja siitä, että VB jatkaa yli historian rajojen jatkuvaa voittokulkuaan.

Tehtäviisi kuuluu kunkin lehden sisällön koonnin ja jaoston koordinoinnin lisäksi VapaaBoomarin sosiaalisen median hoitaminen – tietoteknistä vaatimustasoa ei siis käytännössä ole. Päätoimittajan pesti soveltuu siis kenelle tahansa kirjoittamisesta ja lehdentekemisestä kiinnostuneelle. Lisäksi pääset vanhojen päätoimittajien kunniakkaaseen seuraan ja satunnaisen Pernod-huikatkin tulevat sinulle siis tutuksi.

Oman jaoston lisäksi tulet olemaan tiedotusvastaavan ja mediatiimin kanssa tekemisissä, kun sovitte millaisen visuaalisen ilmeen lehdelle haluatte. Lisää tietoa päätoimittajuuden eduista saat päätoimittaja Selina Kangas-Hynnilältä osoitteesta paatoimittaja(at)boomi.fi tai puhelimella numerosta 050 4636157.

Muista hakea 3.12. mennessä. Hakemukset osoitteeseen pj(at)boomi.fi