Smurffiviikot

Smurffiviikot tulevat taas syksyllä! Varaa kalenteriisi sopivasti tyhjää opintojen alkuun ja lähde rohkeasti mukaan reilun kahden viikon tapahtumaputkeen. Boomi järjestää sinulle ohjelmaa, jota tulet muistelemaan vielä vuosienkin kuluttua. Smurffivikoilla tapaat liudan uusia ihmisiä, pidät hauskaa ja orientoidut yliopistomaailmaan.

Smurffiviikoille pääset osallistumaan lunastamalla oman Smurffipassisi hyvin edulliseen hintaan Boomilaaksosta ensimmäisten päivien aikana tutoreidesi opastuksella. Samalla lunastat myös Reissuvihkosi, joka tulee olemaan opastekirjasi boomariksi. Lue lisää Reissuvihosta kesällä postiisi kolahtavasta VapaaBoomari-lehdestä. Varaudu kuitenkin jo nyt elämäsi kenties huikeimpaan kaksiviikkoiseen!

Opintojen alussa kannattaa seurata erityisesti:
Johtamiskorkeakoulun nettisivuja (mm. tiedotukset muutoksista orientoivien aikatauluissa)
Kauppatieteiden tutkinto-ohjelman nettisivuja
Boomin nettisivuja sekä Facebookia ja Boomarit listaa!

Fiilistele jo etukäteen edellisvuosien smurffiviikkojen kuvilla. Tervetuloa mukaan!

Smurffiviikot 2017:

Ke 23.8.

ENSIMMÄINEN TAPAAMINEN TUTORRYHMÄN KANSSA
Ensikosketus uusiin opiskelukavereihin sekä tutoreihin. Tapaamiset järjestetään ryhmissä, joihin kuuluu 3 tutoria ja noin kymmenkunta uutta kauppatieteiden opiskelijaa.

To 24.8.

SMURFFIEN LIIKUNTAPÄIVÄ:

Boomarit ovat tunnetusti sporttista väkeä ja vastapainoa istumiselle tuokin oman liikuntajaostomme BoomSportin liikuntapäivä! Tiedossa on mukavaa joukkuepelailua ulkoilmassa, sopivan leikkimielisesti.

Pe 25.8.

KAUPUNKIKIERROS JA NE EKAT OPISKELIJABILEET

Perjantaina luvassa on tutustumista Suomen huikeimpaan opiskelijakaupunkiin! Yksin ei tarvitse harhailla, sillä innokkaat ja huolehtivaiset tutorinne opastavat teitä, jotta Tampere tulee jokaiselle edes hiukan tutuksi. Kierroksen aikana pääsette hakemaan klo 12-15 välisenä aikana Boomilaksosta omat smurffipassinne tutoreiden opastuksella. Perjantaina illalla järjestetään Ne Ekat Opiskelijabileet. Luvassa on hauskanpitoa, paljon uusia opiskelukavereita ja verkostoitumista tutoreiden johdolla. Illan bileiden etkot pidetään Boomin ikiomassa Klubi 57:ssa, josta jatketaan kohti Fat Ladya.

Ma 28.8.

KAMPUSKIERROS + SMURFFIOLYMPIALAISET

Iltapäivällä orientoivien päätyttyä ja kampukseen tutustumisen jälkeen ollaan kovassa henkisessä ja fyysisessä tikissä, valmiina Sorsapuistossa järjestettäviä leikkimielisiä Smurffiolympialaisia varten. Täällä selvitetään tutorryhmien välinen herruus lähes järkevillä ja huolellisesti mietityillä lajeilla, ja voittajalle on tarjolla ainakin retostelu- ja naljailuoikeudet loppusyksyksi! Jälkipelit pelataan Boomilaaksossa ja vuorossa on smurffien ensimmäinen Bolailta eli sauna on lämmin ja Bola on auki iltamyöhään.

Ti 29.8.

GRILL & CHILL

Opiskeluntäyteisen päivän jälkeen on aika siirtyä (jälleen) tutorien johdolla valmistautumaan yhteen smurffiviikkojen parhaimpaan tapahtumaan: vuorossa on Grill & Chill! Tutoreiden järjestämien etkoilujen jälkeen porukka suuntaa yhteiseen illanviettoon, jossa on tarjolla niin ruokaa kuin juomaakin. Nämäkin bileet jatkuvat aamun tunneille asti.

Ke 30.8.

HALLITUS- JA TOIMARIESITTELY + KERHOMÖHINÄT

Edellisillan bileiden jälkeen on hyvä nukkua pidempään ja ohjelma aloitetaankin vasta iltapäivällä. Vuorossa on tutustuminen Boomin hallitukseen ja toimihenkilöihin, jonka jälkeen on aika tutustua Boomissa toimiviin erilaisiin kerhoihin ja järjestöihin. Ainekerhot ja harrastejärjestöt esittäytyvät kukin omalla rastillaan, eli tutuksi tulevat kaikki ne kymmenet tavat, joilla jokaisen on mahdollista Boomin avulla toteuttaa itseään.

To 31.8.

KIERTOAJELU
Koko Tampere tulee kuulemaan ja näkemään, kun sataviisikymmentäpäinen smurffilauma ottaa kaupungin haltuun Kiertoajelulla, jolla tutuksi tulevat kaikki Mansen must-see-mestat. Ja kun lopulta kierros päättyy, bileet ei suinkaan jää siihen vaan jatkamme ilta Koskikeskuksen Ravintolamaailmassa Kolmioilla!

Pe 1.9.

BOLASILLIS

Perjantaina puolenpäivään aikaan päästään ensimmäiselle silliaamiaiselle! Boomilaakso täyttyy smurffeista sekä ilmaisista tarjoiluista, joilla edellisen illan väsymyksen saa rennossa seurassa karkotettua. Tarkemmin silliksestä voit kysyä tutoreiltasi!

Ma 4.9.

EKA EXCU
Ensimmäinen viikko oli elämyksiä täynnä, eikä toinen viikko jää ainakaan vaisummaksi! Maanantaina on tarjolla täyttä asiaa, kun vuorossa on smurffien oma ensimmäinen excursio, eli yritysvierailu Nordeaan tai LähiTapiolaan.

Ti 5.9.

NESU-BOOMIN HARKKASITSIT
Viikon toisena päivänä istumme pöytien ääreen, kohotamme äänemme komeaan lauluun ja kumoamme mahdollisesti snapsin tai kaksi. Kulttuurihorisonttinne tulee avartumaan kilometrikaupalla, sillä illan ohjelmana NESU-Boomi esittää Harkkasitsit! Näissä akateemisissa pöytäjuhlissa meno on huomattaviin mittakaavoihin saakka railakas, ja NESU-Boomi takaa jokaiselle osallistujalle läjän hulvattomia muistoja ja ison kasan uusia tuttavuuksia! Sitseistä voit lukea vaikkapa VapaaBoomari-lehdestä! Ja mikä onkaan NESU? Lue lisää osoitteessa http://nesu.net/

Ke 6.9.

JOHTAJUUSSYMPOSIUM
Päivä vietetään Johtamiskorkeakoulun, JKK:n Johtajuussymposiumissa, jossa ohjelmassa on tiukkaa asiaa JKK:n puolesta, ja hupaisampaa puuhastelua Johtamiskorkeakoulun Ylioppilaiden JKY:n puolesta, kun kaikki JKY:n ainejärjestöt astuvat estradille järjestämään omat päräyttävät spektaakkelinsa JKK:n uusille tulokkaille.

Johtajuussymposiumissa on tänä vuonna teemoina työ, digitaalisuus, ja ruoka. Päiväosuus kokoaa yhteen opiskelijat, poliittiset vaikuttajat ja yritysmaailman osaajat. Ilta jatkuu karonkkaan, jossa on aika vaihtaa vapaalle musiikin ja muun ohjelman parissa. Lue Symposiumista lisää Johtamiskorkeakoulun internetsivuilta tai Facebookista.

To 7.9.

KASTAJAISET + HAALARIBILEET
Tähän on tultu. Kisakuntoa on kasvatettu ja ryhmien yhteispeliä hiottu timanttiseksi ja Smurffiviikot lähestyvät kliimaksiaan. Vuorossa ovat Kastajaiset, baari/rastikierros, jonka jälkeen jokainen smurffi on ansainnut boomarin arvonimen. Tänä iltana legendat syntyvät, ja kastajaisista puhutaan yleensä vielä vuosienkin kuluttua. Raskas kierros on todellakin maineensa veroinen. Eikä tämä(kään) kierros pääty rastien jälkeen, vaan luvassa on syksyn ensimmäiset Poikkitieteelliset Haalaribileet Viihdemaailma Ilonassa! Näitä bileitä on odotettu toukokuusta lähtien!

Pe 8.9.

SMURFFISILLIS
Perjantaina Smurffiviikot huipentuvat legendaariseen Smurffisillikseen! Aamupäivällä hypätään bussiin, otetaan suunta kohti tuntematonta ja lähdetään ottamaan selvää, miten tosiboomari selättää krapulan. Tarjolla on ruokaa ja hieman juotavaa fiiliksen nostattajaksi. Perjantaina illalla kahden viikon koitoksen jälkeen onkin hyvä vetäytyä kotiin, vetää verhot kiinni ja hikoilla peiton alla onnellisena viikonlopun yli. Lisäinfoa silliksestä ja muista viikkojen tapahtumista tippuu lähempänä syksyä!