Ota yhteyttä

Ekavuotiset jaetaan pieniin tutorryhmiin, joten kavereiden löytäminen ei ole turhan hankalaa. Näin ollen jokainen uusi opiskelija tulee saamaan henkilökohtaiset tutorit. Tutorisi tulevat olemaan sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä heinäkuun aikana. Jos elokuuhun mennessä mitään ei ole kuulunut, älä hätäile, vaan ota yhteyttä Boomin koulutuspoliittiseen vastaavaan Eero Pitkäsaloon (kopo(at)boomi.fi). On mahdollista, että nimesi on hukkunut tiedekunnan ja Boomin välisen tietokatkoksen takia. Ilmoitathan Tanjalle myös, mikäli et jostain syystä ota opiskelupaikkaa vastaan tai lykkäät aloittamista.

Opiskeluun liittyvissä kysymyksissä paras vaihtoehto on kääntyä oman tutorin puoleen. Mikäli et vielä tiedä tutoriasi tai hän ei jostain syytä osaa vastata kysymykseesi, voit huoletta kääntyä myös koulutuspoliittisen vastaavan Tanjan puoleen.

Mikäli luvattua VapaaBoomarin smurffinumeroa ei ala kuulua elokuun puoliväliin mennessä, lähetä sähköpostia tiedotusvastaava Selina Kangas-Hynnilälle tiedotus(at)boomi.fi tai VB:n päätoimittajalle Irina Kirvesmäelle paatoimittaja(at)boomi.fi, niin saat tuon verrattoman infopaketin suoraan kotiovelle kannettuna.

Koko Boomi ry:n hallituksen tavoitat sähköpostilla hallitus(at)boomi.fi. Hallituksen jäsenten yhteystiedot löytyvät myös tästä. Kyseessä on harmiton ja yli-innokas porukka, joten apua löytyy varmasti jokaiseen pulmaan, oli asia sitten pieni tai suuri!

Ota rohkeasti yhteyttä!