Liikunta

Boomarit ovat liikunnallista väkeä ja meillä liikutaan aktiivisesti ja säännöllisesti. Liikuntajaosto BoomSport toimii järjestäjänä Boomin liikuntatapahtumissa. Viestintäkanavia seuraamalla seuraamalla saat tiedon yhteisistä juoksulenkeistä, lajikokeiluista ja muista aktiviteeteista. Sinun ideasi ovat myös aina tervetulleita!

Lajikokeilut

BoomSport järjestää kuukausittain eri lajien kokeilukertoja boomareiden toiveita kuunnellen. Seuraa Boomin tiedotusta boomarit-sähköpostilistalla, jotta pysyt myös liikunta-asioissa ajan tasalla. Voit myös vinkata Boomin liikuntatoimihenkilölle (liikunta(at)boomi.fi), jos mieleesi tulee laji, jota haluaisit kokeilla!

Liikuntatapahtumat

Kuukausittaisten lajikokeilujen jälkeen BoomSportin tapahtumia järjestetään ympäri vuoden. Seuraa tiedotusta tai jaa oma tapahtumaideasi!

———————————

BoomSportin lisäksi kaikkia Tampereen korkeakouluja liikuttava Unipoli Sport tarjoaa houkuttelevia liikuntamahdollisuuksia opiskelijoille.

Unipoli Sport ja Atalpa

Unipoli Sport on kaikki Tampereen korkeakoulujen liikuntapaikat yhdistävä toimija. Kun maksat Unipoli Sportin vuosi- tai puolivuosimaksun (hinnasto), saat käydä kaikilla Unipoli Sportin liikuntataloilla: keskustakampuksella, Hervannassa ja TAMKilla.

Atalpa on Unipoli Sportin keskustakampuksella sijaitseva liikuntatalo, josta löytyy kuntosali, jumppatunteja ja monia mahdollisuuksia eri lajien harrastamiseen mm. palloiluvuorojen ja kurssien muodossa. Atalpa sijaitsee lähimpänä, mutta saat vapaasti käyttää myös TTY:n Tamppi Areenan sekä TAMKin liikuntatilojen palveluita. Poikkea ensimmäisellä käynnillä toimipisteen infoon aktivoimaan kulkuoikeudet taloon!

Ryhmäliikuntaa on tarjolla kaikilla kolmella kampuksella monipuolisesti. Ryhmäliikuntatarjonnan löydät tilakalenterista.

Unipoli Sport tarjoaa myös monenlaisia kursseja, joita löytyy sekä aloittelijoille että edistyneemmille lajeista kiinnostuneille. Ilmoittautumisajat sekä kurssien toteutukset mukailevat useimmiten periodien aikatauluja. Kurssit ovat loistava tapa tutustua eri lajeihin!

 

Atalpan palloiluvuorot

Yleisiä palloiluvuoroja eri lajeille on päivittäin!
Lähde rohkeasti mukaan sinua kiinnostavalle lajivuorolle. Palloilusalin lajivuorot löydät sinisellä merkattuna täältä valitsemalla tilaksi palloilusalin eri lohkot. Samalta sivulta löydät myös muiden tilojen kalenterit.

Yleisten vuorojen lisäksi Boomilla on viikoittainen salibändyvuoro:
– keskiviikkoisin 17.30-19.00

Huomioi, että liikuntamaksu pitää suorittaa, jotta voi osallistua palloiluvuoroihin! Muistathan myös, että Atalpan palloiluhallissa pelaaminen on sallittu ainoastaan vaaleapohjaisilla sisäliikuntaan tarkoitetuilla urheilujalkineilla.

Boomin välinekaappi Atalpassa on numero 100, ja sieltä saa vapaasti lainata varusteita urheiluun. Mikäli kaapista tuntuu puuttuvan jotakin, tai sieltä löytyy jotakin viallista, ilmoita asiasta Boomin liikuntavastaavalle!

 

Liikuntasarjat

Tamperella sarjat ja turnaukset kuuluvat TUrVoKe ry:n, Tamkon sekä UtaSport ry:n organisoimaan liikuntatarjontaan. Seuraa liikuntaan liittyviä viestejä Boomin sähköpostilistalla ja liity liikuntalistalle, koska näihin ilmestyvät myös liikuntasarjoihin liittyvät tiedot. Sarjoja järjestetään sählyssä, koripallossa ja muissa vastaavissa joukkuelajeissa. Sarjojen lisäksi yksilölajeissa, kuten sulkapallossa ja pingiksessä, pelataan myös mestaruuskisoja. Sarjoihin osallistumisesta peritään yleensä joukkueelta nimellinen osallistumismaksu, jolla katetaan muun muassa tuomarikustannukset sekä hallivuokrat.