VapaaBoomari

VapaaBoomari eli VB on Boomi ry:n poliittisesti sitoutumaton ainejärjestölehti. Lehti ilmestyy 5 kertaa vuodessa niin perinteisesti printtiversiona kuin modernisti verkossakin. Verkossa lehteä jaetaan monissa eri sosiaalisissa medioissa, ja julkaisualustana toimii Boomin omien sivujen lisäksi Issuu-julkaisupalvelu. Printtiversio on jaossa vapaasti Boomilaaksossa sekä ympäri yliopistokampusta. Osa painoksesta postitetaan myös yhteistyöyrityksille sekä muille Boomin sidosryhmille. Uusille opiskelijoille smurffinumero postitetaan kotiin kesällä.

Lehden teosta vastaa mediatiimi, tiedotusvastaava-päätoimittajan johdolla. Mediatiimissä on mukana toimittajia, valokuvaajia, taittajia, sosiaalisen median asiantuntijoita ja muuten vain idearikkaita boomareita. Lehden teossa on mukana myös mediatiimin ulkopuolisia avustajia. Mikäli olet kiinnostunut lehden teosta, ota yhteyttä tiedotusvastaavaan (tiedotus@boomi.fi), päätoimittajaan (paatoimittaja@boomi.fi) tai mediatiimin/toimituksen jäseniin. Varsinaiseksi mediatiimin jäseneksi haetaan loppuvuodesta erillisellä hakemuksella.

Lehden numerot ideoidaan useita viikkoja ennen deadlinea ja ilmestymistä, joten juttuideat ja mainokset kannattaa toimittaa ajoissa. Noin kuukausi ennen deadlinea mediatiimi sekä toimitus pitävät palaverin ja päättäävät mitä juttuja seuraavaan lehteen tulee. Kokouksissa lehden sisältö ideoidaan ja jaetaan journalistiset sekä graafiset tehtävät toimittajille ja avustajille.

Lehden deadlinet löydät mediakortista ja lehti ilmestyy noin pari viikkoa deadlinen jälkeen. Ilmestymisestä tiedotetaan jäsenistöä Boomarit-listan ja Boomin nettisivujen kautta sekä eri sosiaalisen median kanavissa.

>> Mediakortti

Lehtiarkisto

Katso myös vanhempien lehtien arkisto!