Mediakortti

>> Haluatko tavoittaa yli 700 kylteriä ja noin 14 000 muuta opiskelijaa Tampereen yliopistossa? Haluatko tavoittaa niin tulevia kuin nykyisiäkin kaupallisen alan ammattilaisia Tampereella, jopa ympäri Suomen?

VapaaBoomari on Tampereen yliopiston kauppatieteiden opiskelijoiden ainejärjestö Boomi ry:n jäsenlehti. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa niin perinteisenä printtinä kuin modernisti verkossakin.

Sekä printti- että nettiversio on laajassa jakelussa niin boomareiden ja muiden yliopisto-opiskelijoiden keskuudessa kuin eri medioissakin. Lehteä jaetaan useissa eri sosiaalisen median kanavissa, useissa eri pisteissä yliopistokampuksella, ja on täten jokaisen saatavilla. Opiskelijajakelun lisäksi lehti lähetetään myös Boomi ry:n yhteistyöyrityksille sekä muille sidosryhmille.

VapaaBoomari on yksi näkyvimmistä ja laadukkaimmista ainejärjestölehdistä Tampereen yliopistossa. Lähes kaikkien kauppatieteiden opiskelijoiden lisäksi sitä lukevat myös monet muiden opintosuuntien opiskelijat.

VapaaBoomarin printtiversio painetaan 4/4-värisenä, Scandia White 130g -paperille (kansi Scandia White 240g -paperille). Lehden levikki on normaalipainokseltaan vähintään 150 kappaletta. On hyvä kuitenkin muistaa, että samaa lehteä lukee useampi ihminen, joten lukijamäärä on huomattavasti painosmäärää suurempi.

Verkkoversio julkaistaan niin Boomin sivuilla kuin lehtijulkaisupalvelu Issuunkin kautta. Pelkästään Issuussa esimerkiksi vuoden 2015 lehdet tavoittivat keskimäärin 4000 lukijaa yhtä lehteä kohden!

Ilmoituskoot ja -hinnat

mediakortti

Ilmoitusmyynti

Yrityssuhdevastaava 2018 Sonja Korpela
yrityssuhteet@boomi.fi, p. 050 4116396

Tiedotusvastaava 2018 Selina Kangas-Hynnilä
tiedotus@boomi.fi, p. 050 4636157

Boomi ry:n toimisto
Pinninkatu 57
33100 Tampere
Arkisin klo 10-16

Aineisto-ohjeet

– Aineisto on toimitettava lehden aineistodeadlineen mennessä osoitteeseen tiedotus@boomi.fi
– Formaatti: EPS, PDF, JPG tai TIFF
– CMYK-värit
– Tiedostosta tulee ilmetä mainostajan nimi sekä ilmestymisnumero, johon mainos on sovittu laitettavaksi (1-4)
– Aineiston yhteydessä tulee mainita yhteyshenkilö mainostajan puolelta sekä laskutusosoite. Aineiston reunoille tulee lisätä 3mm leikkuuvaraa.

Aineistodeadlinet 2017

VapaaBoomari 1/2017 ilmestyy helmikuussa

VapaaBoomari 2/2017 ilmestyy huhtikuussa

VapaaBoomari 3/2017 ilmestyy kesäkuussa (Smurffinumero)

VapaaBoomari 4/2017 ilmestyy syyskuussa (Yritysnumero)

VapaaBoomari 5/2017 ilmestyy marraskuussa