Yhdistys

Boomi on vuonna 1965 perustettu ja 1968 rekisteröity Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulun kauppatieteiden opiskelijoiden etu- ja palvelujärjestö, jonka jäsenenä on noin 900 opiskelijaa. Boomi ry on Tampereen suurin ja yksi Suomen aktiivisimmista ainejärjestöistä, kiitos toimeliaan jäsenistön, tiimien ja hallituksen.

Suuri päivä Boomin historiassa koettiin 13.9.1968, kun yhdistys rekisteröitiin. Boomin ensiaskeleet rekisteröitynä yhdistyksenä eivät olleet mitään pienokaisen epävarmaa taapertelua, sillä jo kolmen olemassaolovuotensa jälkeen Boomi oli ottanut paikkansa Tampereen opiskelijajärjestöpiirien ehdottomana ykkösenä.

Jo 50 vuotta Boomi on tarjonnut jäsenilleen excursioita, edunvalvontaa, elämyksiä, palveluita sekä mahdollisuuksia asioiden oppimiseen luentojen ulkopuolella ja työelämässä tarvittavien verkostojen rakentamiseen. Paljon on ehtinyt tapahtua näiden vuosien aikana. Monia juhlia on pidetty ja monta reissua tehty. Osa juhlista on ollut ikimuistoisia, osasta taas kukaan ei ikinä muista mitään. Lukuisia ystävyys- ja rakkaussuhteita on solmittu. Boomi on aina näkynyt ja kuulunut, niin Tampereella kuin muualla Suomessakin ja jopa ulkomailla. Suuri käänne Boomin historiassa tapahtui vuoden 2014 keväällä, kun pitkäaikainen haave vihdoin toteutui, ja Boomi osti ikiomat tilat Pinninkadulta.

Nykyisin Boomi tunnetaan jo yli 20 vuotta järjestetyistä Tampereen suosituimmista Poikkitieteellisistä Haalaribileistä, jotka pidetään Viihdemaailma Ilonassa. Boomin käsialaa on myös jo yli 30 kertaa järjestetty Hämeenkadun Appro®, joka nykyisin on Suomen suurin opiskelijatapahtuma, jonne kokoonnutaan ympäri Suomen.

Pinninkatu 57