Jäsenyys

”Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen Tampereen yliopistossa kauppatieteiden maisterin tai kandidaatin tutkintoa suorittava opiskelija”, kertovat yhdistyksen säännöt jäsenyydestä. Jos siis opiskelet kauppatieteitä Tampereen yliopiston Johtamiskorkeakoulussa, olet oikeutettu liittymään Boomi ry:n jäseneksi.

Boomin jäseneksi voit liittyä Suomen Ekonomien nettisivujen kautta. Pääset liittymissivulle klikkaamalla tästä. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt liittymissivulla olevan lomakkeen, voit hoitaa samalla verkkopankin kautta myös lukuvuosimaksun 15 €. Tämän jälkeen voit käydä kyselemässä jäsentarraasi Boomilaaksosta. Mikäli haet tarraa heti maksamisen jälkeen, muistathan varautua todistamaan maksusi verkkopankista.

Liity Boomin jäseneksi tästä!

Boomi ry:n jäsenmaksu lukuvuodelle on vain 15 €. Huomaa, että jäsenmaksu tulee kokonaisuudessaan Boomin käyttöön, Suomen Ekonomit hoitaa ainoastaan laskutuksen ja jäsenrekisterin ylläpidon.

Osoitteen- sekä muut jäsenyystietojen muutokset hoidetaan Suomen Ekonomien Jäsenpalvelusta, johon pääset kirjautumaan sivujen yläreunasta löytyvästä Kirjaudu Jäsenpalveluun -kohdasta.

Jäsenedut

Mitä jäsenyydellä saa?
Täältä pääset tutustumaan jäsenetuihin.

>> Katso myös Alumnitoiminta