Tilat

Pinninkatu 57

Vuoden 2014 alussa Boomin pitkäaikainen haave toteutui, kun ainejärjestömme osti vihdoin omat tilat. Näistä tiloistamme löydät jokaisen boomarin olohuoneen Boomilaakson, uudet klubi- ja saunatilat keittiöineen. Tutustu tiloihin tarkemmin alta!

Pinninkatu 57

Bola
Tässä maagisessa oleskelutilassa Tampereen kauppatieteilijät hengailevat rankkojen luentojen ennen/jälkeen/lomassa. Kun askeleesi käväisevät kynnysmaton yli, toiset boomarit, mukavat sohvat, ilmainen kahvi ja pleikkari toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi Bolaan. Bolasta saat aamukahvit ilmaiseksi mukaan, minkä jälkeen silmät eivät enää lupsahtele kiinni luentodioja katsellessa. Bolassa kannattaa myös käydä kuulemassa ja jakamassa parhaimmat tarinat ja seikkailut vauhdikkaiden iltojen ja öiden jäljiltä!

Boomilaakso sijaitsee Pinninkatu 57:ssä, heti yliopiston Linna-rakennuksen vieressä, joten sinne on helppo tulla pistäytymään luentojen lomassa ja keskustan alueella asioidessa. Samoissa tiloissa sijaitsee myös Boomin toimisto, mistä saat apua kaikkiin huoliisi, olipa sitten kyse opiskeluasioista tai ihan mistä tahansa muusta. Päivystäjä auttaa sinua ongelmissasi aina aukioloaikoina ja hänet tavoitat numerosta 040 834 2316.

Olet oikeutettu kaikkiin Bolan palveluihin ja etuihin maksettuasi Boomin jäsenmaksun. Bola palvelee arkipäivisin klo 10-16, sekä lukuvuoden jokaisen kuukauden ensimmäisenä tiistaina palvelee myös iltabola 18-22. Aukioloaikoina olet aina tervetullut nauttimaan ilmaisesta kahvista ja teestä, lukemaan tuoreimpia sanoma- ja aikakauslehtiä (mm. Kauppalehti, Talouselämä, Cosmopolitan, Harvard Business Review, Seiska, Tekniikan & Talous jne…) ja käymään tiukkoja taistoja pleikkarikuninkuudesta. Tarjolla on Hartwallin virvoitusjuomia sekä neukkarin ryhmätyötila. Myös jäsentietokone ja lukuisat lautapelit ovat käytettävissäsi. Bola on oiva paikka tutustua muihin boomareihin ja kysyä apua jo kokeneemmilta kauppatieteilijöiltä mieltä askarruttavissa asioissa.

Olet enemmän kuin tervetullut huikeaan joukkoomme Bolan sohville!

Klubi 57
Valot CHECK. Kajarit CHECK. DJ-koppi CHECK. Tanssilava ja -tanko CHECK. Suomen parhaimmat etkot, pisimmät jatkot ja kovimmat reivit järjestetään luonnollisesti Boomin omalla Klubilla, missä musiikki pauhaa aamun pikkutunneille asti ja fiilis pysyy katossa niin pitkään kuin tanssijalat vain kestävät. Klubilta löytyy korkeatasoista valo- sekä äänitekniikkaa, joka mahdollistaa yökerhon tunnelman myös etkoille ja jatkoille. Jos kotiin lähteminen baari-illan jälkeen tuntuu liian laimealta, niin Bolan seinän takana sijaitseva klubi on tälle mainio vaihtoehto.

Oletko kiinnostunut Klubi 57:n vuokrauksesta? Ole yhteydessä tilavastaavaan tilat@boomi.fi tai 040 584 8869.

Sauna 57
Mitä olisikaan hengailu ja bailaus ilman asiaankuuluvia saunatiloja? Välillä tanssilattioiden tuottamat hikipisarat on mukava huuhtoa lämpimässä bastussa hyvien kavereiden seurassa. Saunassa voit lämmitellä suhteita uusiin tuttuihin tai rentoutua vanhojen ystävien kanssa, hyvät löylyt on kuitenkin asia, joka ei saunassa muutu. Saunan yhteydessä on neuvottelutila, tai neukkari, joka on Bolan aukioloaikoina ahkerassa käytössä ryhmätyötilana.

Sorin Sauna

Sorin Sauna on ollut ennen osa biletilojamme, mutta omien tilojen hankinnan myötä Sorin Sauna on siirtynyt melkein ainoastaan ulkoiseen vuokrauskäyttöön. Osoitteessa Vuolteenkatu 20 sijaitseva saunatila tarjoaa tilat ja astiastot noin 40 hengelle sekä isot kylpyhuone- ja saunatilat. Lisätiedot huokeaan hintaan vuokrattavasta Sorin Saunasta löydät osoitteesta täältä.

Sorin Sauna